Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Batido | Het beste begin van je dag op Curaçao

100 % Batido Curaçao

Een batido is de beste start van je dag op Curaçao

Een batido is lekker, gezond en verfrissend. Dit wil je! Het is dan ook niet verwonderlijk dat in de vroege ochtend locals, expats en toeristen al in rijen opgesteld staan om de dag goed te beginnen.

Curaçao | Begin je dag met een Batido met Mara Curaçao | Begin je dag met een Batido wagen Curaçao wachten
Curaçao | Begin je dag met een Batido eigenaar
Curaçao Goedemorgen Curaçao | Begin je dag met een Batido logo

Begin je dag met een batido

Een batido? Op Curaçao kun je op vele manieren je (werk)dag beginnen, mijn favoriet, met een batido. Zorg dat je weet wat je wilt bestellen, aangezien de medewerkers doorgaans geen of slecht Engels spreken. Neem (gepast) contant geld mee en hou er rekening mee dat er een flinke rij kan staan. Heb je al deze obstakels overwonnen, dan kun je genieten van een volle romige smoothie. Een beker zo vol met fruit (en room), dat je tot aan de lunch niets meer hoeft te eten. Heb je genoeg tijd en hoef je je broekriem nog niet losser te doen, blijf dan in de buurt van de foodtruck. De medewerker zal jouw mix uit de blender helemaal aan je leegschenken, tot op de laastse druppel.

Favoriet

Het kan behoorlijk druk zijn bij de sappenkar en dat is ook geen wonder. Alle smaken zijn even lekker. Kiezen is haast ondoenlijk. Mijn favoriet: Batito Sorsaka (= zuurzak ook wel bekend onder de naam guanabana). Jammie! Maar ook de variant met mango is erg smaakvol. Voor welke smaak ga jij?

Ik dronk mijn goddelijke drankje bij 100 % Batido Pundasmoothie. Deze juicebar op wielen is dagelijks te vinden op het Waaigatplein (Marktstraat), Willemstad, Curaçao. Als je dan toch in dit deel van de stad bent, bezoek er dan ook meteen even de oude Markt, dat maakt je ontbijt helemaal compleet.

Meer Curaçao:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *