China Lights Emmen

China Lights Emmen gaat door! Het was met de (aangescherpte) coronamaatregelen even afwachten of het evenement wel of niet plaats kan vinden, maar de lichten zijn op groen. En jij kunt erbij zijn! Doe mee aan de winactie en bewonder in december de Chinese lichtobjecten.

China Lights Emmen: Hier wil je bijzijn!

Als de reiziger niet naar China kan, dan komt China naar de reiziger. OmniTraveler was in 2009 getuige van het China Lights Emmen en wat een feest was het om in het pikkedonker tussen al die prachtige verlichte lantaarns te lopen. Na jaren afwezigheid in de stad is het evenement terug en om dat te vieren geeft OmniTraveler 2 gratis entreekaarten weg.

gekleurde lampions

China Lights Emmen praktisch:

  • China Lights Emmen is te bewonderen van 1 december 2021 t/m 27 februari 2022
  • De poorten gaan om 15:30 uur open en je kan genieten van de lichtkunstwerken tot 18.00 uur.
  • Locatie: Rensenpark te Emmen (het voormalige Dierenpark)
  • Hou de website van het evenement goed in de gaten. Mochten regels versoepeld worden – of verder aangescherpt – dan lees je dat als eerste op de site van de organisatie

pandaberen

Win 2 gratis entreekaarten

Dit fenomeen, daar wil je bij zijn. In samenwerking met de organisatie geeft OmniTraveler een 2 gratis entreekaarten weg. Hoe doe je mee? Zo!

  • Ten eerste zou het erg tof zijn als je het Instagram account van OmniTraveler wil volgen. Als je toch aan het klikken bent, check (en volg) dan ook even Gratis Reis Goodies. Dit is een initiatief van OmniTraveler.nl, waar we nog veel meer leuke reis gerelateerde producten G R A T I S weggeven.
  • Om kans te maken op deze gratis tickets deel je in de comments met wie én waarom je graag dit lichtfestijn wil bezoeken
  • Meedoen kan tot en met woensdag 1 december 2021. De winnaar ontvangt per e-mail bericht.

China Lights Emmen

Meer licht in donkere dagen:

 

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather