Zoek
Sluit dit zoekvak.

China Lights Emmen | Win 2 gratis kaarten voor dit lichtspektakel

China Lights Emmen

China Lights Emmen gaat door! Het was met de (aangescherpte) coronamaatregelen even afwachten of het evenement wel of niet plaats kan vinden, maar de lichten zijn op groen. En jij kunt erbij zijn! Doe mee aan de winactie en bewonder in december de Chinese lichtobjecten.

China Lights Emmen: Hier wil je bijzijn!

Als de reiziger niet naar China kan, dan komt China naar de reiziger. OmniTraveler was in 2009 getuige van het China Lights Emmen en wat een feest was het om in het pikkedonker tussen al die prachtige verlichte lantaarns te lopen. Na jaren afwezigheid in de stad is het evenement terug en om dat te vieren geeft OmniTraveler 2 gratis entreekaarten weg.

gekleurde lampions

China Lights Emmen praktisch:

 • China Lights Emmen is te bewonderen van 1 december 2021 t/m 27 februari 2022
 • De poorten gaan om 15:30 uur open en je kan genieten van de lichtkunstwerken tot 18.00 uur.
 • Locatie: Rensenpark te Emmen (het voormalige Dierenpark)
 • Hou de website van het evenement goed in de gaten. Mochten regels versoepeld worden – of verder aangescherpt – dan lees je dat als eerste op de site van de organisatie

pandaberen

Win 2 gratis entreekaarten

Dit fenomeen, daar wil je bij zijn. In samenwerking met de organisatie geeft OmniTraveler een 2 gratis entreekaarten weg. Hoe doe je mee? Zo!

 • Ten eerste zou het erg tof zijn als je het Instagram account van OmniTraveler wil volgen. Als je toch aan het klikken bent, check (en volg) dan ook even Gratis Reis Goodies. Dit is een initiatief van OmniTraveler.nl, waar we nog veel meer leuke reis gerelateerde producten G R A T I S weggeven.
 • Om kans te maken op deze gratis tickets deel je in de comments met wie én waarom je graag dit lichtfestijn wil bezoeken
 • Meedoen kan tot en met woensdag 1 december 2021. De winnaar ontvangt per e-mail bericht.

China Lights Emmen

Meer licht in donkere dagen:

 

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

61 reacties

  1. Ik zou Marc meenemen want dit is een warmmakertje voor als we een echte reis naar China kunnen maken ☺️

   1. Wat geweldig dat China Lights Emmen eindelijk weer naar Emmen komt. Hier heb ik zolang op gewacht om er eens bij te kunnen zijn en de Chinese lichtobjecten van dichtbij te kunnen zien, tussen de schitterende verlichte lampionnen te gaan lopen en de verlichte kunstwerken te gaan bewonderen.

    Ik neem Yara mee die dit ook wel graag wil gaan meebeleven, de magie en de sfeer proeven van deze happening in Emmen met al zijn pracht en praal.

  2. Wat leuk ! Ik ga in januari met mijn 2 zussen naar Emmen, waar we een huisje hebben gehuurd. Dit zou het weekend nog leuker maken. We kopen er gewoon 1 kaartje bij …

 1. Oh, dit zou ik geweldig vinden, wij zijn zo vaak in de (oude) dierentuin van Emmen geweest. Ik ben heel benieuwd hoe China ’tot leven’ komt.

 2. Ga er graag met mijn “zusje” naar toe.
  Samen genieten nu het nog kan.
  We hebben al gemerkt dan het leven soms anders kan lopen dan je had verwacht.

  1. Ik zou met mijn lieve man naar dit lichtfestijn willen gaan. We zijn er nog nooit zelf geweest maar wel veel over gehoord en gelezen. We willen verwonderd worden. Even naar een bijzondere, sprookjesachtig wereld zijn. Nu nog hopen dat we geluk hebben.

 3. Ik zou dit festijn heel graag willen bezoeken met m’n vrouw, die bezig is te herstellen van het ziek-zijn.

  1. Ik zou heel graag met mijn dochter naar dit festijn toe willen. Vorig jaar rond deze tijd was ik aan het wachten op mijn operatie en was ik zelfs verlamd. Nu een jaar later loop ik weer en ben ik pijnvrij. Dus om langs alle mooie lichtjes te lopen met mijn dochter van 13 zou voor mij dubbel genieten zijn.

 4. Ik zou mijn vriend meenemen! Hij heeft veel Chinese accessoires in zijn huis maar hij heeft nog nooit het fenomeen China Light Festival gezien. Ik weet zeker dat hij zijn ogen uit zal kijken (en ik ook)!

 5. Hoi OmniTraveler en Gratis Reis Goodies,

  Dit is echt een super actie. Hier wordt je toch dol enthousiast van.
  Dit geeft de burger moed.
  Een goede sfeer in Emmen, prachtige winkels en een heel mooi dierentuin. Jullie zetten Emmen weer op de kaart. Kom zelf niet uit Emmen maar kom er wel met regelmaat.
  En daar woont m n tante ook die ik graag zou willen mee nemen, mocht het geluk ons gezind zijn.

  De groeties van Nanda

 6. Met mijn dochter van net 21 die warme gevoelens heeft voor Emmen en het oude Dierenpark. Tranen met tuiten gehuild toen het park daar weg moest. Ze heeft Surinaams en Drents bloed. (Overgroot)oma woonde in Emmen. Dus heel vaak de reis Rotterdam- Emmen gemaakt. Nu komen we er bijna niet meer maar af en toe krijgen we heimwee en Goan wie eben noar Emmn.

 7. Wat toevallig, mijn neefje en zijn gezin zitten momenteel in Portugal in de stad Porto en op Polarsteps zag ik foto’s van de Magical Garden, eenzelfde lichtfestijn als hierboven wordt beschreven. Ze vonden het geweldig en ook de kinderen van 3 en 5 jaar hebben genoten van dit lichtspektakel, ik zou deze lichtshow ook graag met de kinderen van mijn zus willen gaan bekijken.

 8. Ik zou graag naar dit (denk ik prachtige) lichtfestijn willen gaan met mijn dochtertje. Heerlijk genieten in de december feestmaand en wandelen langs prachtige Chinese lichtobjecten…ik denk dat we dit niet snel meer zullen vergeten. Ik waag dus graag een kansje!

  1. met mijn man lijkt mij dit heel leuk!. ik zou meerdere kaarten erbij kopen om anderen mee te nemen als verrassing

   ..

 9. Wat een super leuke prijs om te winnen! Ik zou heel graag mijn vriend hiermee willen verrassen. Na al het klussen en verbouwen zijn wij wel toe aan een uitje!

 10. Emmen is ‘om de hoek’ , maar ben nog niet bij dit lichtjesfestival geweest. We kunnen wel even wat licht(heid) gebruiken deze dagen. We gaan graag heen met het gezin

 11. Doordat ik ziek ben zijn mijn vader en kind vaak samen op pad. Ik gun hun dit ook als verrassing.

 12. Ik ga er heel graag heen. Ben gek op China. Het lijkt wel of die altijd wat meer kunnen dan andere landen.

 13. Ik zou hier heel graag samen met mijn vriend heen gaan, lijkt me erg romantisch. Ook fijn om iets samen te doen, omdat we allebei de laatste tijd nogal druk zijn.

 14. Zou ik graag met mijn moeder willen bezoeken , ziet er prachtig uit Groetjes Anneliese de Waal

 15. Heel graag samen met mijn vriend! Hij ziet niet zo heel goed in het donker, maar juist dit soort verlichting wel en dat vind hij geweldig! Zou superleuk zijn om hem hiermee te verrassen.

  1. Ik geef ze weg aan mijn ouders van 74.
   Ze hebben dit nog nooit gezien.
   Het is zo wonderlijk, de verlichte dierencreaties.
   Pure verwondering.

   Ik gun ze een onvergetelijke dag samen.
   Wat extra liefde en licht.
   Ze verdienen het!

   In 2022 zijn ze 50 jaar getrouwd.

 16. Altijd al willen gaan met de kids maar tot nu toe nog niet gebeurd dit zou een mooie kans zijn die ik niet wil mis lopen.

 17. Zou graag deze leuke ervaring delen met mijn lieve vriend, na een heel zwaar jaar achter de rug te hebben gehad, zou een mooi lichtpuntje zijn zo op het einde van het jaar. Lijkt me een prachtige ervaring.

 18. Hier wil ik supergraag heen! Lijkt me helemaal geweldig. Wel een stukje rijden maar dat heb ik er heel graag voor over.

 19. Jaaa super leuk ik doe graag mee, Ik ga dan gezellig met onze dochter op pad van negen,ze is dol op pandaberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *