Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Camping Expert verzamelt de beste campings in Europa voor je

Camping Expert nooit meer zelf zoeken naar de ideale camping

Is de ideale camping uitzoeken niet bepaald vakantie voorpret voor jou? Laat het dan aan Camping Expert over, deze organisatie verzamelt de beste campings in Europa en loodst je gemakkelijk door een keuzemenu heen, zodat je enkel op de boekingsknop hoeft te drukken. Klaar is Kees.

Op zoek naar de ideale camping met Camping Expert

Op zoek naar de ideale camping, maar bestaat die eigenlijk wel? Nadat je avond aan avond talloze website hebt doorgescrold, is je muisarm nodig aan vakantie toe. En dat is nu precies je probleem. Waar naar toe?! Camping Expert is hier om je te helpen.

Camping Expert loodst je door het labyrint van campings en aanbieders en accommodaties heen met als resultaat de – voor jou – ideale camping.

Minicamping Petit013 Tilburg

Hoe werkt Camping Expert?

Om je naar jouw ideale camping te loodsten, stelt de organisatie je middels een quiz een aantal vragen.

Te beginnen met de keuze voor een land. Zie je jezelf al flaneren door de straten van pittoreske dorpen in Italië of kies je voor een verblijf in het land van stokbrood en camembert? Wordt het uren genieten van de zon op het Spaanse strand of naar gaat de reis naar onze Oosterburen? Kies je voor Kroatië of besluit je in eigen land te blijven? Deze stap eenmaal gemaakt, volgt de volgende stap in het keuzetraject.

Camping de witte plas schijf

Wie gaat er mee?

Hoe ziet je gezelschap eruit? Ga je als stel kamperen of gaan de kinderen mee? Is het antwoord op de laatste vraag ja, vink dan aan in welke leeftijdscategorie je kroost is op het moment van de vakantie.

Hoe ga je overnachten?

Heb je bepaald wie er mee mag, dan krijg je van Camping Expert eenvoudig een aantal typen overnachtingsmogelijkheden aangeboden. Ga je met je eigen kampeermiddel op pad of kies je voor een glamping accommodatie. De keuze is aan jou.

Vakantieparken vol Koningshof Rijnsburg stacaravan Streek van Verrassingen

Groot of klein?

Ook niet geheel onbelangrijk, hoe groot – of klein(schalig) mag voor jou de camping zijn. OmniTraveler geeft de voorkeur aan mini/kleine campings, maar wellicht ben jij dol op een kampeerplaats waar je talloze vakantiegenoten gaat ontmoeten.

Met groot of klein wordt ook gedacht aan de animatie. Staan de kinderen al te springen om straks elke dag iets leuks met het animatieteam te gaan ondernemen of duiken ze liever in een boek?

camping Expert Camping Le Petit Rocher Frankrijk

Zwemmen of niet zwemmen, dat is de vraag van Camping Expert

Hoe belangrijk is het voor jou dat de camping bij een zee of meer ligt? Wij weten het wel, een verfrissende plons is immers nooit weg. Toch?

En het advies is……

Wanneer je alles keurig hebt ingevuld, ontvang je op basis van je profiel een aantal aanbevolen campings. In het geval van OmniTraveler zijn er zes campings om uit te kiezen. Dat is toch een stuk overzichtelijker dan talloze websites van onnoemelijk veel aanbieders doorspitten.

Zelf uitproberen? – zeker doen – ga dan snel naar de website van Camping Expert. Een ontspannen kampeervakantie toegewenst.

Nederland Camping de Lakens Seashack airstream

Beeld is ter illustratie. Dit zijn foto’s van campings waar OmniTraveler ooit eerder verbleef, niet perse campings die door Camping Expert geadviseerd worden. 

Lees ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *