5 cadeaus waar een reiziger heel blij van wordt!

Voordat je op reis gaat zijn er veel praktische dingen die je nodig hebt. Niet alleen genoeg geld op je spaarrekening is handig, maar ook de juiste uitrusting is heel belangrijk. Er zijn dan ook een aantal cadeaus te bedenken die perfect zijn voor een reiziger. Ken jij iemand die lang op reis gaat of juist net terug komt van een reis? Dan vind je hieronder 5 cadeaus waar een reiziger heel blij van wordt.

Lonely Planet Magazine

cadeaus waar een reiziger heel blij van wordt!
De reisgidsen van Lonely Planet inspireert reizigers van over de hele wereld met uitgebreide reisinformatie. In deze reisgidsen worden de mooiste bezienswaardigheden beschreven en de meest bijzondere plekken uitgelicht. Sinds 2016 is er ook een Nederlands reismagazine van Lonely Planet. Iedere maand komt er een nieuwe editie uit die vol staat met mooie verhalen, goede tips en prachtige foto’s. Het magazine is een echte aanrader en kost meestal 6,50 per stuk, hoewel er ook regelmatig scherpe aanbiedingen zijn.

Een reishangmat

cadeaus waar een reiziger heel blij van wordt!
Overdag heerlijk relaxen in een hangmat? Ook dat is mogelijk wanneer je op reis gaat. Zo’n grote zware hangmat past natuurlijk niet in je bagage, maar gelukkig bestaat er tegenwoordig een speciale reishangmat. Deze goedkope, lichte en compacte hangmat is geschikt voor iedere bestemming. Of je hier nu ’s nachts in wilt slapen of overdag op het strand in wilt genieten; de reishangmat komt altijd van pas.

Travelcards voor de avontuurlijke reiziger

cadeaus waar een reiziger heel blij van wordt!
Ben jij benieuwd hoe de reis van jouw vriend of vriendin was, maar kom je niet veel verder dan de vraag ‘hoe was je reis’? Dan zijn de travelcards het cadeau wat je zoekt. Travelcards zijn ideaal om na een indrukwekkende reis te helpen vertellen wat je allemaal hebt meegemaakt. De travelcards bestaan uit 120 verschillende vragen en opdrachten en helpen om de reis op een bijzondere manier opnieuw te beleven. Voor 22,50 heb je deze kaarten al in huis, en omdat travelcards nog niet zo lang bestaat is de kans dat de ander het al heeft niet zo groot. Dus wil jij graag weten hoe de reis van de ander was? Dan is dit het ideale cadeau.

Fotocollage met je mooiste foto’s

cadeaus waar een reiziger heel blij van wordt!
Heb jij zoveel foto’s gemaakt tijdens je reis dat je jouw hele huis er wel mee vol kunt hangen? Maak dan een fotocollage met je mooiste foto’s. Zo bewaar je de momenten die jij nooit meer wilt vergeten en kan je hier iedere dag naar kijken. Het voordeel van een fotocollage is dat je deze precies kan maken zoals jij het wilt en vervolgens heel eenvoudig als foto op canvas online kunt bestellen. Met een fotocollage heb je de meest mooie en bijzondere herinneringen binnen no time aan de muur hangen.

Een wereldkaart met prikkertjes

cadeau landkaart
Voor de echte wereldreiziger mag een wereldkaart met prikkertjes niet ontbreken. Deze wereldkaart hang je aan de muur en met een vlaggetje laat jij zien op welke plaatsen jij allemaal al bent geweest. De kaart wordt geleverd met maar liefst 60 gratis prikvlaggetjes, zodat je heel wat af kunt reizen. Er zijn verschillende soorten kaarten in drie verschillende maten verkrijgbaar, zo heb jij altijd de wereldkaart die precies bij jou past. Droom heerlijk weg, terwijl je kijkt naar de wereld die jij gaat veroveren.

Meer reiziger cadeautips:

Cadeaus voor reislustige dames
Cadeaus voor reislustige mannen

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather