Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trotter Reizen | Een wereld om te ontdekken (boek)

Boek | Trotter Reizen - een wereld om te ontdekken

Zet Trotter reizen op je december-verlanglijstje

Als er een boek is dat je in 2018 echt nog aan moet schaffen is het het boek Trotter Reizen – een wereld om te ontdekken. Dit is namelijk niet zomaar een boek, maar een reis op zich.

Je hebt toffe reisboeken en je hebt Trotter Reizen – een wereld om te ontdekken

Mijn postbode tilde zichzelf zowat een hernia toen hij het boek Trotter Reizen – een wereld om te ontdekken bij me aan de voordeur af kwam geven. Het zwaarlijvige boek, met niet minder dan 368 pagina’s!, is een flinke jongen. Waar ik me voornam even voor het koken door het boek te bladeren, trof ik mezelf ruim 45 minuten later nog altijd met mijn neus in het boek. Je blijft er simpelweg in bladeren, kijken en inspiratie opdoen.

Stel je reis samen, zoek op thema

Boek Trotter Reizen - een wereld om te ontdekken De 20 meest romantische oorden op aarde

Je kent het wel, je hebt al wel een bestemming in je hoofd, maar wat ga je er doen? Of juist andersom, je wilt wel een roadtrip maken, maar wat is nu een toffe route? In het boek tref je diverse thema’s die op hun beurt ook weer onderverdeeld zijn in verschillende topics. Ik zal je een voorbeeld geven: In het thema wonderen der natuur, tref je bijvoorbeeld 50 wereldwonderen die je gezien moet hebben of de mooiste woestijnen op aarde.

In het thema feesten in de wereld, staan lijstjes als carnaval overal ter wereld of de beste plekken om het nieuwe jaar in te zetten. Hoe handig is dat?

De juiste bestemming en periode

Boek Trotter Reizen - een wereld om te ontdekken De juiste bestemming en periode
Deze pagina’s zijn ook heel handig. Stel je kunt enkel in (bijvoorbeeld) maart vrij krijgen op je werk. Waar moet je dan naar toe? Trotter reizen vertelt het je. Zo staat er in het boek waar je in maart naar toe moet gaan als je van zon houdt, als je van natuur, bezichtingen en actie houdt en als je van wintersport houdt. Daarnaast geeft het boekwerk tevens aan, waar je in je gekozen periode zeker niet heen moet gaan.

Trotter Reizen – een wereld om te ontdekken

“Stap aan boord van de trans-Siberische spoorlijn. Maak je klaar voor een trektocht in de Himalaya. Ontdek de meest exotische eilanden. Maak je keuze uit 25 mythische roadtrips. Leef op het ritme van waanzinnige feesten. Ga op zoek naar verdwenen beschavingen en nog zoveel meer.
Ontdek de wereld.”

Boek Trotter Reizen - een wereld om te ontdekken coffeetable book

Titel: Trotter Reizen – een wereld om te ontdekken
Uitgeverij: TerraLannoo
Omvang: 368 pagina’s
ISBN: 9789401454049
Prijs: € 35,99
Verkrijgbaar: in de boekhandel of via Bol.com

➡️ We tipten dit boek niet voor niets in het artikel 5 x decembercadeaus voor reislustige mannen, maar is natuurlijk ook net zo leuk als presentje voor reislustige dames

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *