Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe word ik wereld reiziger? Handboek vol antwoorden

Boek Hoe word ik wereld reiziger kaart

Hoe word ik wereld reiziger? Zo!

Hoe word ik wereld reiziger? Die vraag stelde ik mezelf ook toen ik in 2002 een half jaar te gaan backpacken. En die vraag wordt nog altijd gesteld. En er is een antwoord!

Boek Hoe word ik wereld reiziger

“Wat bezielt een wereldreiziger, wat moet je ervoor laten, en is het wel leuk met al die ontberingen? Op deze en vele andere vragen geeft deze gids je een antwoord. Ontdek de vele facetten van het reizen in de talrijke verhalen van ervaren wereldreizigers.” Bron: TerraLannoo

Deel I – Hoe word ik wereldreiziger

Boek Hoe word ik wereld reiziger handgel

Het boek is opgedeeld in twee stukken. Deel I – Hoe wordt ik wereldreiziger is onderverdeeld in 12 hoofdstukken. In die hoofdstukken komen verschillende thema’s naar voren en geven ervaren (wereld)reizigers tips & tricks alsmede tops & flops. Het mag duidelijk zijn dat über-globetrotter Floortje Dessing zeker niet ontbreekt in het omvangrijke boekwerk. Je verwacht het misschien niet maar op wereldreis gaan kan ook luxueus. Hoe dan? In het hoofdstuk over zogeheten aircruises leer je meer over dit onderwerp.

Digital nomads, een term die je steeds vaker hoort. Wat zijn dat voor mensen en is het iets voor jou? Doorgewinterde nomaden verklappen je kneepjes van het vak.
➡️ Check ook het artikel Digital Nomads : 2003 versus anno nu

Mocht je na het lezen van 152 pagina’s toch nog twijfelen of dat reizen echt wel iets voor jou is. Doe dan de ultieme test. Zo weet je of je je rugzak in kunt gaan pakken of dit boek beter aan iemand anders cadeau kan doen.

Hoe word ik wereldreiziger deel II – Wereldreizen en praktische zaken

In de 13 hoofdstukken in het tweede deel van het boek begint het echte werk. Je hebt besloten op pad te gaan. Omdat een goed begin het halve werk is geeft het boek je praktische handvatten. Hoe bereid je je nu voor op zo’n life changing avontuur? Van wat te doen met je huidige baan en woning tot het inpakken van je rugzak. Jij komt, na het lezen van het boek, echt niet meer voor verrassingen te staan wanneer je op pad gaat.

Boek Hoe word ik wereld reiziger inpakken van bagage

Hoe word ik wereldreiziger is een vermakelijk en tevens praktisch boek. Ook als je uiteindelijk besluit niet op reis te gaan, ben je niet miskocht. In veel zaken kan ik mezelf herkennen. Met sommige tips ben ik niet eens. Handgel, moneybelt en klamboe op de lijst van de uitrusting bijvoorbeeld. Het meenemen van Teva’s, daar kan ik me dan weer wel in vinden.
➡️ Lees hier ook waarom ik zo’n enorme haat-liefde verhouding met mijn Teva’s heb

Loop je met de gedachte op wereldreis te gaan, ga dan eerst langs de boekhandel en kom goed beslagen ten ijs. Happy Travels!
Boek voorkant achterkant

Hoe word ik wereld reiziger praktisch

Titel: Hoe word ik wereld reiziger
Samengesteld door: Marcel Gansevoort
Uitgeverij: Lannoo
Omvang: 246 pagina’s
ISBN: 978 94 014 4413 2
Prijs: € 19,99
Verkrijgbaar: in de boekhandel of via Bol.com

Naast Hoe word ik wereldreiziger zijn er ook deze praktische titels

In deze reeks verschenen eveneens de titels; Hoe word ik Wereldfietser en Hoe word ik bergwandelaar

Meer leesvoer

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *