Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aan zee | Eindeloze strandwandeling, voor alle kustliefhebbers

Nederlands Kustpad met Francine Postma

Een dag – of meer – aan zee, is altijd een goed idee

Wat is er heerlijker dan een dag aan zee? Meerdere dagen aan de kust doorbrengen. En dat kan! Het nieuwe boek van Francine Postma is een aaneenschakeling van prachtige strandwandelingen. Wie wandelt er mee?

Aan zee

Ken je die hashtag #lifeisbetteratthebeach. Volgens ons zit daar een kern van waarheid in. Haren in de wind, het zeezout dat je huid prikkelt, aan zee is het leven nu eenmaal anders dan in de stad of op het platteland. Al wandelend langs de kust, vervagen je zorgen en prblemen. Of zoals de schrijfster van het boek, Francine Postma, het verwoord;” Achter me ligt het verleden, voor me de toekomst. Maar ik loop in het nu waarin ik niks anders hoef dan mijn ene voet voor de andere te zetten.”

kustwandeling

Wandelschoenen aan en gaan

Francine Postma loopt niet enkel aan zee, eerder wandelde ze het St. Olvaspad in Scaninavië, dit keer houdt ze het dichter bij huis en kiest voor het Nederlandse kustpad. Een tocht van van Sluis in Zeeland naar Den Helder in Noord-Holland, met als afsluiter een stukje Waddeneilanden (Vlieland).

Aan zee is geen routeboekje dat je aan de hand van knooppunten of beschrijvingen langs de Nederlandse kust leidt. Het is de tocht van de auteur, zoals zij deze ervaart. Met haar mijmeringen, avonturen onderweg en genietmomenten.

Haar tocht begint in Hilversum, waar ze vertrekt naar het beginpunt Sluis. Een rugzak vol bagage, klaar om het Nederlandse wandelavontuur aan te gaan. Tijdens de vele etappes, van gemiddeld 20 kilometer, leert de lezer niet alleen Francine maar ook de Nederlandse kust beetje bij beetje beter kennen.

Aan zee - een eindeloze strandwandeling

Aan Zee – een eindeloze strandwandeling praktisch

Wandel mee met Francine aan zee, een onvergetelijke tocht.

Titel: Aan Zee – een eindeloze strandwandeling
Auteur: Francine Postma / Fotografie: Vincent van den Hoogen
Omvang: 160 pagina’s
ISBN 978 90 8316 913 2
Prijs: € 20,00
Verkrijgbaar: te bestellen via de site van Uitgeverij Fjord

Lees ook

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *