boek 52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen

52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen is het lang verwachte vervolg op het boek – je raad het nooit – het gelijknamige boek dat dateert uit 2001. Vanaf nu hoef je je geen een weekend meer te vervelen, want het nieuwe boekwerk trakteert je elke week op een leuke wandeling en bijhorend fijn lunchadres. In Nederland en België.

De rotste dag

Wie, net als wij, is opgegroeid met Kinderen voor Kinderen in zijn jeugdjaren, herinnert zich vast nog wel het lied ‘Zondagmiddag’. Vooral dit stukje is ons altijd bijgebleven:

Omdat je niks bedenken kan verveel je je te pletter
En ook omdat je op zo’n dag niks mag
Is zo’n zondag voor mij
De rotste dag

Nou laat die laatste zin zeker maar weg want het komende jaar ben je elk weekend op ontdekking in leuk dorp of aantrekkelijke stad.

Nooit meer een saaie zondag

Van Amsterdam tot Woudseind en van Antwerpen tot Tongeren een heel jaar lang zorgt Ellie ervoor dat jouw zondag niet de saaiste dag van de week is. Mocht je nu denken; “Hallo, het is wel weekend,” weet dan dat de wandelingen die uitgezet zijn pakweg 5 kilometer zijn. Meer dan prima te doen op een zondagochtend- of middag. Want je kunt de dag indelen zoals je zelf wilt. Eerste wandelen en dan lunchen of eerst ergens aanschuiven en dan op pad. Hoe je je dag ook indeelt, saai, dat komt in jouw woordenboek niet meer voor.

De RijpDwingeloo

52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen praktisch:

Het leuke van dit boek – althans, dat vinden wij – is het feit dat het verrassende steden zijn. Plekken waar je wellicht zelf niet zo snel aan had gedacht. De bijgevoegde kaartjes in het boek en de leuke beschrijving zorgen ervoor dat verdwalen echt geen optie is. Liggen de beschreven plaatsen (te)ver van je woonplaats af voor een dagje? Dan maak je er toch gewoon een weekendje weg van, want Ellie tipt ook leuke overnachtingsadresjes. Veel plezier.

Titel: 52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen
Auteur: Ellie Brik | Fotografie Vincent van den Hoogen
Omvang: 216 pagina’s
ISBN: 978 94 9327 306 1
Prijs: € 22,50
Verkrijgbaar: te bestellen via de site van Uitgeverij mo’media bv

boek

Win een gratis exemplaar van 52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen

Inspiratie nodig voor de komende zondagen? Goed nieuws, want we geven een gratis exemplaar weg. Hoe doe je mee? Zo!

  • Ten eerste zou het erg tof zijn als je het Instagram account van OmniTraveler wil volgen
  • Om kans te maken op dit toffe boek vernemen we graag welke bestemming jij zou tippen voor een zondag om te wandelen en lunchen
  • Meedoen kan tot woensdag 1 juni 2022. De winnaar ontvangt per e-mail bericht.

52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen

Lees ook:

 

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather