Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wildlife ervaringen weg van de massa | Van aap tot zeeschildpad

Wildlife ervaringen weg van de massa

Deze wildlife ervaringen wil je op je bucketlist

Wildlife ervaringen weg van de massa is het nieuwste boek van de makers van reismagazine Columbus Travel. Een handzaam boekwerk voor iedereen die de natuur lief hebt. Of zoals de kaft zegt; ‘van apen tot zeeschildpadden’.

Het wilde leven

Ik weet niet wat jij denkt bij het woord wildlife, maar ik associeer het vrijwel direct met safari’s in Afrikaanse landen. Waarom? Geen idee.

Nota bene was ik september 2019 nog op een van bestemmingen in het boek; de Pantanal in Brazilië. In het grootste drasland ter wereld spotte ik net als redacteur Sara Bosmans de stoere cowboys die niet bang zijn voor de alom aanwezige kaaimannen. Daarnaast zag ik gordeldieren, capibara’s, ara’s en tal van andere dieren die in Nederland enkel in de dierentuin te bewonderen zijn.

➡️ Lees hier meer over de Pantanal

Columbus Travel Wildlife ervaringen weg van de massa wolf

Niet in het wild, maar in Frankrijk stond ik wel oog in oog met een wolf. Want, ja, natuurlijk ook in Europa hebben we – gelukkig – wildlife. Wat dacht je van buffels, gieren en dus wolven.

En natuurlijk, niet te vergeten, mijn favoriete continent, Azië. Ook hier is meer dan genoeg wildlife te bespeuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Oerang Belanda – de neusaap – op Maleisisch Borneo?

➡️ Lees ook: Orang Belanda, op zoek naar de Nederlander in Borneo

Wildlife tref je overal ter wereld, daarvoor hoef je niet perse op safari in Afrika.

Wildlife ervaringen weg van de massa

Ben je gek op de natuur dan zit je met het boek Wildlife ervaringen weg van de massa goed. In 196 pagina’s reis je over de hele wereld. Van het Australië tot aan de Bahama’s. Ga al lezend mee op reis en ontdek de Europese big five, de onderwaterwereld van Frans-Polynesië, waan jezelf in Gabon op de planet of the apes of bezoek de wildparken in Tanzania.

Zoals je dat van Columbus Magazine gewend bent, staat ook het boek boordevol prachtige foto’s en interessante verhalen. Mijn favoriete verhaal is denk ik toch wel ‘Noorwegen, out of space, out of time’. Een pracht van een verhaal dat je meeneemt naar het einde van de wereld. Een desolate plek met robben, ijsberen en vinvissen. Adembenemd fraai.

Dat maakt de andere 14 verhalen er zeker niet minder interessant op, integendeel!

15 Wildlife ervaringen weg van de massa praktisch

Titel: 15 Wildlife ervaringen weg van de massa
Samengesteld door de makers van reismagazine Columbus Travel
Omvang: 196 pagina’s
Prijs: €18,95
Verkrijgbaar: via deze website

➡️ Lees ook: Columbus Travel | Zuidoost Azië – 15 reizen weg van de massa

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *