Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Wild Wild East | Op natuuravontuur in Oost-Europa

Deze tweeling neemt je mee naar ‘The Wild Wild East’

Kevin en Marvin Groen zijn niet alleen beiden bioloog ze zijn ook nog eens tweelingbroers. Dit duo neemt je mee naar the wild wild east, het ongerepte Oost-Europa.

The Wild Wild East

Noem het een spoiler alert, noem het een waarschuwing vooraf. Wees in ieder geval gewaarschuwd. Het boek is bijzonder reislust opwekkend. Zelfs zonder een letter in het boek gelezen te hebben, denk je vast en zeker “daar wil ik heen. Geen idee waar het is, hoe ik er kom, maar dit wil ik simpelweg met eigen ogen zien.” De prachtige foto’s doen duidelijk hun werk. Laat je ook verleiden en ga mee naar Oost-Europa.

Volgens de broers is avontuur voor iedereen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leggen ze liefdevol uit op de eerste pagina’s van het omvangrijke boekwerk. Op deze bladzijdes lees je onder andere terug waarom je beter propaan- dan butaangas kunt gebruiken en welke apps handig zijn om te installeren voor het begin van je grote – of kleinere – avontuur in het Wilde Oosten.

Een goed begin is het halve werk, dus vanaf pagina 19 ben je klaar voor het avontuur, dat van start gaat bij onze Oosterburen. Vanuit Duitsland trekt het tweetal al vogelspottend, insecten bestuderend en vossen betrappend, door Tsjechië, Hongarije, Slowaijke en Roemenië. Sneeuw en kou trotserend, genietend van elk moment van de trip.

Op natuuravontuur in Oost-Europa • The Wild Wild East

The Wild Wild East praktisch

Het boek is een fijne leidraad voor wie zelf een dergelijke trip wil ondernemen. Het staat bol van de tips en weetjes en is zelfs voorzien van een bijpassende spotify=lijst om ter plaatste helemaal in de juiste stemming te komen. Laat dat avontuur maar komen, wij zijn er klaar voor.

Titel: The wild wild East – Op avontuur in Oost-Europa
Auteurs & Fotografie: Marvin en Kevin Groen
Omvang: 320 pagina’s
ISBN 978 90 83014 890
Prijs: € 25,00
Verkrijgbaar: te bestellen via de site van Uitgeverij Fjord

The Wild Wild East

Lees ook

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *