Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Layover Singapore, 7 smakelijke plekken volgens Anthony Bourdain

The Layover Singapore

In het televisieprogramma The Layover Singapore deelt kok/presentator Anthony Bourdain zijn favoriete plekken in de stad. En of dat fijne plekken zijn.

The Layover Singapore

The Layover Singapore is een van de afleveringen uit de reeks The Layover. In het programma heeft/neemt Anthony Bourdain maximaal 48 uur de tijd om een voor hem onverwachte bestemming te ontdekken. In het eerste seizoen bezoekt hij naast (onder andere) Rome en Amsterdam ook Singapore. Reis je mee?

➡️ Lees ook: Singapore, is de absolute onbetwiste Food Capital of Asia. Echt!

Bar Stories

https://www.instagram.com/p/BR0LeXhAsov/

Je hebt cocktails en je hebt cocktails. Wil je echt een goede cocktail drinken in Singapore in een gezellige omgeving, dan is Bar Stories waar je moet zijn. Originele recepten en smaken zoals je nog nooit ergens proefde. Reserveren is aan te raden.

📍 Bar Stories, 55-57A Haji Ln, Singapore 189248

Mustafa Centre

Het Mustafa Centre staat synoniem voor 24 uur per dag winkelen in het hart van Little India. Speelgoed, kleding, elektronica, babyspullen, fietsen, juwelen wat is er niet te koop in deze gigantische mall? Vanzelfsprekend is het winkelcentrum ook uitgerust met een goede etensafdeling. Chocolade, groeten, fruit en kruiden zo ver het oog reikt.

📍 Mustafa Centre, 145 Syed Alwi Rd, Singapore 207704

The Layover Singapore: Wanderlust Hotel

https://www.instagram.com/p/BVR7dTBByjc/

Mocht je tijdens een layover in Singapore ergens willen overnachten, denk dan eens aan het Wanderlust Hotel. Een voormalig art Deco schoolgebouw uit 1920 waar geen enkele kamer hetzelfde is. Klassiek gebouw met moderne faciliteiten, daar houden we van.

📍 Wanderlust, 2 Dickson Rd, Singapore 209494

Tiong Bahru Market

Tiong Bahru is een van onze favoriete wijken en de daarbij behorende markt komt ook nog eens in The Layover Singapore voorbij. Deze markt wordt door kenners ook wel bestempelt als de beste hawker market in de stad. Bestel er dampende noedels, geniet van verse visballetjes, zet je tanden in een portie pork buns, sta in de rij voor een bordje geroosterd vlees, of…. Chinese, Maleisische, Thaise, Westerse of vegetarische keuken. Het mag duidelijk zijn, keuze in overvloed.

📍 Tiong Bahru Market, 30 Seng Poh Rd, Singapore 168898

Makansutra (FK Seetoh)

In The Layover Singapore wordt Makansutra nog onder de oude naam KF Seetoh genoemd. In de jaren negentig van de vorige eeuw opgericht door een food fotograaf. ‘Makansutra, viert het beste van Aziatisch eten en lifestyle’.

➡️ Meer info over dit initiatief? Check de website.

Chin Chin Eating House

https://www.instagram.com/p/BibsNPWhKDN/

Voor de beste, de allerbeste Hainan Chicken rice, een van de nationale gerechten van Singapore, ga je naar Chin Chin Eating House. Punt.

📍  Chin Chin Eating House, 19 Purvis St, Singapore 188598

The Layover Singapore: Bismillah Biryan

Heb je in Little India slechts de tijd om een restaurant te bezoeken tijdens je verblijf in Singapore? Zet dan zeker Bismillah Biryan op je to-eat lijstje. Niet voor niets won men maar liefst vier maal een Michelin Bib Gourmand Award. Om je vingers bij af te likken, zo lekker.

📍 Bismillah Biryan, verschillende locaties in Singapore

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *