Zoek
Sluit dit zoekvak.

Simpelweg Thailand | Van Ayutthaya tot Thai Boksen

Simpelweg Thailand strand

Op zoek naar een praktische reisgids? Simpelweg Thailand!

Simpelweg Thailand maakt deel uit van een reeks overzichtelijke reisgidsen van uitgeverij Lannoo. Voor wie kort en krachtig kennis wil maken met een bestemming, ideaal.

Voor wie is deze reisgids geschikt?

In een tijd waarin we veel dingen online opzoeken, komt deze compacte reisgids als een welkome afwisseling. Ideaal om tijdens de lange vlucht naar Bangkok (want geen Wi-Fi in het toestel) op je gemak door te bladeren. Misschien heb je je reis in Nederland al via een reisorganisatie vast laten leggen, dan is het heerlijk vooruit spieken om te zien waar je tocht allemaal gaat brengen. Alleen met een retourticket op zak de luchthaven verlaten? Dan is de kleine travelguide je beste maatje om je plannen in grote lijnen uit te zetten, zodat je bij aankomst in ieder geval weet in welke wijk in Bangkok je wil overnachten.

Voor wie is de reisgids minder geschikt?

Ben je op zoek naar diepgaande informatie over bezienswaardigheden, details over het Thaise Koningshuis of geschiedenis over het land in het algemeen, dan moet je zeker een ander boekwerk aanschaffen. Kort en bondig is namelijk de kracht van deze serie reisgidsen.

Verder volgt deze kleine vriend veelal de bekende(re) plekken, dat maakt het voor reizigers die off the beaten track willen gaan, minder interessant. Zo is er bijvoorbeeld over de Isaan, niets terug te vinden in het boekwerk.

Simpelweg Thailand food

Van Ayutthaya tot Thai Boksen

Simpelweg Thailand neemt je stap voor stap mee door het land. Vertelt over de gebruiken (do’s en vooral ook de don’ts), laat je kennis maken met de lokale keuken en de populaire sporten. Geeft je talloze tips voor je verblijf in en rond de hoofdstad Bangkok, het Noorden en de eilanden. Voor wie deze bestemming voor het eerst gaat bezoeken, een meer dan prima gids om je droomroute mee uit te zetten.

Ayutthaya

Simpelweg Thailand praktisch

Kortom: Ontdek overzichtelijk en stapsgewijs de mooiste plekken en leukste activiteiten van jouw vakantiebestemming. Met adressen van locals, tips voor uitstapjes, makkelijk opgedeeld in etappes en superduidelijke kaarten en plattegronden.

Titel: Simpelweg Thailand
Medeauteur: Stéphanie Paicheler & Kanokwan  Katawan
Omvang: 184 pagina’s
Afmetingen: 183×142 mm
ISBN: 9789401490986
Prijs: € 16,99
Verkrijgbaar: te bestellen via de site van uitgeverij Lannoo of via Bol.com

Meer Thailand

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *