Travel reisdagboek

Voor iemand die schrijft voor een boterham en een reiswebsite/reisblog onderhoud, is het niet verwonderlijk dat ik van reizen hou. Daarnaast hou ik ook van old school pen en papier. Interviews, aantekeningen, to-do lijstjes ik pen ze neer. Wanneer ik reis, schrijf ik dagelijks de avonturen van de dag (en de gemaakte) kosten in een reisdagboek. En, hoe leuk, nu komt BNN’s Geraldine Kemper met een reisjournal met tips en opdrachten voor op reis.
Reis Journal Geraldine Kemper

Wie schrijft, blijft

Al sinds mijn eerste vakantie (met een zwemvriendin naar de Spaanse kust) hou ik een reisdagboek bij. Waar dat eerst heel feitelijk beschreven was; tijden van opstaan, genuttigde maaltijden en typen van vervoer. Werd dat geleidelijk aan meer en meer een reisjournal in verhaalvorm. Dingen die me dwars zaten tijdens het reizen pende ik nu ook neer, evenals kleurrijke beschrijvingen van uitbundig natuurschoon of hoe fantastisch die ene daguitstap was geweest.

Regelmatig pak ik een van mijn dagboekjes uit de grote doos waarin ik ze bewaar. Met een kop thee in de ene hand en mijn schrijfsels in de andere, ben ik weer even op reis. Een gevoel van enorme blijdschap overvalt me telkens weer na het herlezen van mijn trips. Grote lijnen van een reis onthoud je, details vervagen soms. Daarom is het fijn mijn geheugen soms te voeden met oude herinneringen. Even wegzwijmelen naar verre oorden of leuke weekendjes weg dichterbij huis.

Geraldine Kemper presenteert: het Reisjournal

Reis Journal Geraldine Kemper

“Reisjournal is een unieke combinatie van een dagboek en een invulboek met tips, travelhacks opdrachten en reisfoto’s van Geraldine. Geraldine reist voor haar werk de hele wereld rond en put uit jarenlange reiservaring, die ze met jou deelt ;-)”Bron: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Reisjournal Geraldine Kemper achterkant

Geraldine spreekt me enthousiast tegemoet zodra ik haar reisjournal opensla. Inderdaad fijn! Ik ga op reis! Thanks Geraldine. Het fraai uitgevoerde reisdagboek ligt prettig in de hand en beschikt over de nodige pagina’s met tips en opdrachten van de BNN-presentatrice. Tevens is er lekker veel ruimte om je eigen verhaal te noteren.
Reisjournal Geraldine Kemper

Daarnaast is er fröbelen voor gevorderden, met de pagina’s die je uit dient te scheuren om naar thuisblijvers te sturen én de enige echte Geraldine emoji-stickers te plakken!

Gratis op reis

Omdat een fancy lancering – zoals Geraldine zelf schrijft – niet aan haar besteed is, stelt de uitgeverij het geld dat daarmee uitgespaard is ter beschikking aan 2 x 2 reizigers. In de vorm van 2 x 2 tickets. De actie loopt tot 5 juli (2017) en iedereen die graag nog op reis wil mét reisjournal kan reageren. Hoe gaaf is dat? Meedoen is super eenvoudig. Kijk maar ⬇️
Reisjournal Geraldine Kemper

Winactie: Gratis Reisjournal

Om mee te doen aan bovenstaande wedstrijd heb je natuurlijk wel een traveljournal nodig. Nou, dat treft, je kunt er hier op OmniTraveler een winnen. Ook hier is deelnemen kinderspel;
• Geef als comment op/onder dit artikel aan naar welke bestemming je het reisjournal mee wil nemen
• Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op Facebook en/of Instagram En delen mag natuurlijk altijd
• Meedoen kan tot en met 30 juni 2017
• Zodra de winnaar bekend gemaakt is, krijgt de gelukkige het boek zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Praktisch

Titel: Reisjournal
Auteur: Geraldine Kemper
Omvang: niet genummerd
ISBN: ISBN 978 90 00 35811 3
Prijs: € 14,99
Verkrijgbaar: in de boekhandel of via Bol.com

➡️ Ook leuk: Het Bucketlist Boek voor op reis – 250 dingen die je op reis gedaan moet hebben

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather