Zoek
Sluit dit zoekvak.

Protest Sportswear | Een nieuwe lente, een nieuwe garderobe mét korting

De zomertijd is ingegaan, zonnige lentedagen staan voor de deur, tijd voor een nieuwe garderobe en die bestel je bij Protest Sportswear.

Protest Sportswear, meer dan bikini’s

Als je de naam Protest Sportswear hoort, denk je wellicht direct aan bikini’s en andere surf- en bad kledij. En heeft Protest dan ook heel toffe bikini’s om op het strand van Ibiza of Bali te showen, de lente/zomercollectie van 2021 bestaat uit zoveel meer. En of het toffe items zijn, kijk zelf maar.

Jurkjes

Laten we beginnen met de grote collectie jurkjes. In het kader van practise what you preach bestelde ik (Eva, oprichter van OmniTraveler, online reismagazine voor de veelzijdige reiziger) de Protest Lourie Jurk Seashell (Wit). Een prachtig jurkje bedrukt met een fantastisch bladdesign. Het jurkje heeft knopen over de hele lengte en de knopen zijn bedekt met dezelfde stof als het jurkje zelf. Het is een midi-jurkje dat over de knie valt. Ik kan niet wachten om het lekker vaak te gaan dragen tijdens de zonnige dagen die ons staan te wachten.

jurkje

Protest Sportswear Rokjes

Is het al rokjesdag? Sinds Martin Bril de term ‘rokjesdag’ voor het eerst in 1996 in een column in Het Parool, kijkt iedereen jaarlijks reikhalzend uit naar deze dag. De dag waarop de benen je favoriete jeans verlaten en voor het eerst met het zonlicht in aanraking komen. Ook qua rokjes zit je goed. Variërend van fleurige zwierende korte rokjes, tot langere exemplaren en een leuk exemplaar met stoere knopen. Ik kan niet kiezen.

rokjesdag

Shorts

Wanneer het kwik wel boven de 20 °C komt en je benen wel wat zonlicht gunt, maar een rok om een of andere reden even niet zo praktisch is, is daar altijd nog de short. De shorts van Protest Sportwear dragen heerlijk en zijn niet alleen geschikt op of rond het strand maar ook om in te shoppen of ’s avonds tijdens een zwoele avond mee op het terras neer te strijken. Goed gezelschap, een koel drankje in je hand, heerlijk toch?

Protest Sportswear shorts

Protest Sportswear Tunieken

Oké, wat mij betreft is een dag – of liever nog, een vakantie – aan het strand niet geslaagd zonder een tuniekje. Dit kledingstuk is gemaakt voor lange lome dagen aan de kust. En wil je dan toch even een ijsje op de boulevard gaan halen, dan gooi je snel je tuniek over je bikini en klaar is Kees. Niets meer aan doen.

Protest Sportswear

Korting op jouw Protest Sportswear bestelling

In samenwerking met Protest Sportswear mag OmniTraveler 10% korting geven op jouw bestellingen. Vul bij je bestelling de code 10omnitraveler en er zal tien procent van het totaalbedrag af getrokken worden.  Deze code is geldig tot en met 31 augustus 2021. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Protest Sportswear

Lees ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *