Zoek
Sluit dit zoekvak.

Protest Sportswear | Klaar voor de zon, klaar voor de zomer!

Ook al lijkt de zomer nog ver weg, Protest Sportswear lanceerde afgelopen week haar gloednieuwe lijn. OmniTraveler mocht een sneakpeak nemen in de nieuwe collectie. Jongens, wat ben ik mezelf ongelofelijk lekker aan het maken. Het liefste zou ik direct alles aanschaffen. Want wat zitten er weer toffe items tussen.

Protest Sportswear

Of het nu gaat om snowboarden, skiën, surfen of wakeboarden, bij Protest Sportswear vindt je altijd iets leuks. Toen ik in december (2017) naar de sneeuw vertrok, trok ik mijn nieuwe skijack en dito snowboots aan. Ik heb geen kou geleden.
Oostenrijk Landal Hochmontafon Protest Sportswear winter
➡ Lees ook: Sneeuwpret in Hochmontafon

De zomer komt er aan!

De laatste dagen lijkt het er eerder op dat de herfst opnieuw is ingevallen, maar ik kan je verzekeren, de zomer komt er aan. Voor mij komt de zon er sowieso aan, want half april (2018) vertoef ik op de Antilliaanse eilanden Bonaire en Aruba. Mijn oude bikini doet het heus nog wel en de jurkjes die in in de zomer van 2017 kocht voor mijn 3-weekse reis naar Bali zijn op zich heus nog prima, maar een mens (lees: vrouw) wil ook wel weer eens iets anders. Toch? En daarom blader ik nu door de enorme catalogus Protest Sportswear winter en daar wordt ik me toch een partij hebberig van….

Sunny days are here in again

Voordat je er erg in hebt, stijgen de temperaturen, hoef je geen jas meer aan als je naar buiten gaat en staat de koperen ploert hoog aan de zon. Tijd om iets vrolijks aan te trekken. Uit de hele berg met onwijs leuke items pikte ik er een aantal tussen uit. Hopelijk vind je ze net zo leuk. Zo niet, weet dan dat er nog veel meer leuks is om uit te kiezen.

Van onder naar boven

Protest Sportswear slippers
Voor het gemak begin ik onderaan, bij de voeten. Slippers heb je nooit genoeg. Onder ieder outfit een ander paar, of niet?

De bikini’s van Protest

Protest Sportswear bikini
Misschien wel het belangrijkste item tijdens je vakantie of een hete zomerdag in Nederland, je bikini. Ik weet, ik val in herhaling, maar om alle leuke hier in dit artikel te laten zien is ondoenlijk. Daarom ‘slechts’ drie, terwijl ik er met gemak dertig aan je had kunnen showen.

Protest voor alle actievelingen

Protest Sportswear suit
Blijf je niet op je ligbedje van de zon genieten, maar zoek je activiteiten op en rond het water op. Bescherm jezelf tegen de felle zon. Niet alleen met een goede zonnebrand maar ook met watersport kledij van Protest Sportswear.

Kort

Protest Sportswear shorts dames

Op en aan het strand heb je geen zin in ellenlange verkleedpartijen. Een shirtje met een short of een jurkje dat je snel van je lijf kunt laten glijden zodat je meer tijd overhoudt voor het genieten van de zon, de zee en het strand (of het zwembad, mag natuurlijk ook). Deze cuties zijn een greep uit de collectie en je ziet modellen voor zowel mannen als vrouwen. Welke zou jou kiezen?

De bovenkant

Protest Sportswear bovenkleding


Wanneer de zon ondergaat en het was frisser wordt is een shirtje, T-shirt of jasje fijn. Ik zette de lange rok/jurk er ook nog even bij. Iets met erg mezelf lekker maken….

Top it off

Protest Sportswear petten

Om je zomer outfit compleet te maken, mag een toffe tas, een strandlaken of leuke hoed niet ontbreken. Dacht ik zo 😉

Protest Sportswear, ook voor kids

Mijn dochter (7 jaar) kijkt me al beteuterd aan. Ik zie haar denken “en ik dan?”. Geen paniek! Heel veel van deze items uit de zomercollectie van Protest Sportswear zijn ook verkrijgbaar voor je kroost. Zij blij, jij blij!

Hebben, hebben, hebben!?

Enthousiast geworden, nieuwsgierig geworden? Scroll door de website van Prostest Sportswear en probeer maar eens een keuze te maken. Succes!

Lees ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *