Het verlangen van de pinguins – Willy Puchner

Ik acht de kans klein dat je van Willy Puchner gehoord hebt. Hou je echter van pinguins en/of van reizen, onthou dan deze naam. Zijn fotoboek ‘Het verlangen van de pinguins’ is – wat betreft – een meesterwerk.

Het verlangen van de pinguins – Willy Puchner

Voordat ik iets vertel over ‘Het verlangen van de pinguins’ en fotograaf Willy Puchner eerst even een paar foto’s.

Pinguin-Design Willy Puchner5 Pinguin-Design Willy Puchner4

Pinguin-Design Willy Puchner2

Pinguin-Design Willy Puchner

Het leukste fotoboek ever

Het leukste fotoboek EVER! Het verlangen van de pinguins van de Oostenrijkse fotograaf Willy Puchner. In 1999 kreeg ik dit fotoboek van mijn moeder voor mijn verjaardag. Toentertijd spaarde ik pinguïns en was ik fris afgestudeerd aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme & Verkeer in Breda. Mijn eerste baan in de reisbranche was een feit. Klaar om meer van de wereld te gaan ontdekken!

“Lieve Eva, Je hebt al een flink aantal plaatsen aangedaan, maar dat je nog maar vaak in de ‘voet’sporen van Sally en Joe (zo heten de pinguïns) mag treden.”

Parmantig stel

Voor werk en mijn zelf geplande reizen, bezocht ik, inderdaad, Wenen, Thailand, Beijing en Parijs. Toch, heeft het parmantige pinguïnpaar een aantal landen op hun conto staan, die bij mij tot nu toe slechts de welbekende bucket list haalden. Ze stiefelen door New York, staan ze oog in oog met een Sfinx in Egypte en vertoeven ze op diverse locaties in Japan.

Check het werk online

Zo ver ik weet is het boek niet meer verkrijgbaar, maar een groot aantal foto’s (en ander werk) van de fotograaf zijn te vinden op de Willypuchner.com.

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *