Zoek
Sluit dit zoekvak.

Noorderlicht, Nothing Hill en gratis reisgids in het nieuwsoverzicht

Wanneer de reisbranche je business is, loopt de mailbox snel vol. Vol met wetenswaardigheden, bijzondere bestemmingen of grappige gadgets die op de markt verschenen. Interessante bijeenkomsten of fijn leesvoer. Elke week doe ik een greep uit de berichten die mijn virtuele brievenbus vullen en deel de leukste post met je. Deze week interessante informatie over wellness in Scheveningen, fijne korting richting het Noorderlicht, een must vistit wijk in Londen en hoe je een gratis reisgids op de kop tikt.

365 dagen ontspannen aan zee

Scheveningen, zet in op wellness. Middels de website Buitengewoon Scheveningen Zuivert, laat de kustplaats geïnteresseerden weten wat er maandelijks op het gebied van ontspanning te doen is. Naast tips, tref je er ook interessante aanbiedingen. Bovendien opent het vernieuwde Kurhhaus binnenkort haar deuren en kun je sinds kort kennis maken met het zogenaamde Floatcentre op de Pier. Klinkt niet slecht, dat ontspannen aan zee. Wie gaat er mee?

Noorderlicht nieuws

Noorderlicht

Het Noorderlicht seizoen is net begonnen. Staat dit (ver)schijnsel op je bucketlist? Let op: low-coster WOW air bied je een speciale korting. Bespaar nu niet minder dan 20% je retourticket naar IJsland. Hoe? Voer de code WOWBOREALIS in bij je boeking.
Deze actie is geldig voor boekingen gemaakt vanaf 3 oktober tot 13 oktober. Je dient te reizen tussen 1 en 30 november.

*droomt even weg* IJsland, lijkt me sowieso de moeite van een bezoek waard, met of zonder Borealis . Er moet altijd iets te wensen overblijven, niet? *zucht*
⇨ Mijn Scandinavië avonturen gingen niet Noordelijker dan Noorwegen. Ook mooi!

Nothing Hill

Tips voor Londen
Online stedenspecialist Stedentrips.nl, tipt Nothing Hill, Londen als romantische stedentrip. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik de gelijknamige romcom met Hugh Grant nimmer heb gezien én tijdens mijn eigen stedentrips naar de Britse hoofdstad het er niet van kwam deze wijk te bezoeken. Ik kan noch beamen noch ontkennen of het waar is. Als ik lees over retro winkels, avant-garde boetiekjes, kunstgaleries, pubs en trendy restaurants, is mijn interesse gewekt. Was jij er al eens?
⇨ Mijn bezoek aan Londen in 2015 duurde slechts 10 uur

Gratis reisgids

Ja je leest het goed, gratis. Citytrip op de planning – misschien wel Londen om Nothing Hill te bezoeken ;)? Boek je hotel via de website van Time to momo (voorheen 100% reisgidsen). Wanneer je dat doet, ontvang van een gratis time to momo- route,- app of -stedengids. Easy does it.
⇨ Het exemplaar dat ik Napels gebruikte, bracht me op plekken die zelf waarschijnlijk niet gevonden had.

Credits: Foto Noorderlicht | shutterstock 160465262

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *