Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maart 2020 | Een kijkje behind the scenes bij OmniTraveler

januari 2024 behind the scenes

Maart 2020! Man, wat vliegt de tijd. Het eerste kwartaal van het jaar ligt al weer achter ons. Maart, de maand waarin het gros van Nederland, van de wereld aan huis gekluisterd is. De maand maart, waarin het nog steeds herfst leek, in plaats van winter. Maar de eerste zonnige lentedagen zich uiteindelijk toch aandienden.

 Maart 2020

maart 2020 oog

Voor wie de maandoverzichten van januari en februari heeft gelezen, zal de mededeling in het overzicht van maart 2020 niet als een verrassing over komen.

Vanwege mijn netvliesloslating/oogoperatie in januari, moest ik 5 maart 2020 – 6 weken na mijn oogoperatie – opnieuw op controle in het oogziekenhuis in Rotterdam. Na wat testjes en metingen volgende de conclusie: het zicht van het geopereerde oog schat men in op zo’n 90%. De resterende 10 procent kan men (nog) niets over zeggen.

Mijn linkeroog (‘goede’ oog) is eveneens gecontroleerd. Hier ziet men sporen van scheurtjes in het netvlies (dat kan leiden tot een netvliesloslating). Gevolg: 7 april opnieuw naar het ziekenhuis voor een laserbehandeling.

Wordt vervolgd

The Big C

griep

Moeten we het hier over hebben? Nee toch, iedereen weet wat er gaande is.

Meldde ik in februari dat voorzichtig aan mijn agenda vulde met wat events voor maart 2020. Kan ik nu melden dat na aanmelding enkel annuleringen in mijn inbox ontving. Begrijpelijk.

En waar we eerst dachten dat het allemaal wel mee zou vallen, sloten cafés en restaurants. Ook viel het besluit dat de scholen op slot gingen. Het sociale leven valt vrijwel helemaal stil. Diverse branches gaan door een zeer moeilijke periode. Hoe gaat dit aflopen?

Ik heb geen glazen bol. Hopelijk gaat het in het maandoverzicht van april straks over andere zaken. Laten we het hopen.

Wat gebeurde er verder in maart 2020?

Breda Blind Walls Gallery vlinders

Nou niet zo gek veel dus… maar er zijn toch wel een paar dingetjes te noemen:

  • Op Parkvakanties.nl verscheen mijn review over Vakantiepark Vallée Les Etoiles
  • Daarnaast ontving ik de opmaak van het artikel dat schreef voor ESPANJE! magazine. In april (nummer 2) ligt mijn verhaal over de Balearen in de schappen.
  • Ik ging op ontdekking in mijn eigen stad en de kerkdorpen eromheen. Ik wandelde en fietste dagelijks geruime tijd in en om Breda. #teamfrisseneus
  • Zo reed ik de Blind Walls Gallery fietstroute; een route van ongeveer 10 kilometer langs toffe street art net buiten het centrum van Breda.

Tot volgende maand!

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *