Zoek
Sluit dit zoekvak.

Little Escapes – net over de grens | Boek vol idyllische adressen

Dit wil je! Little Escapes om even op te laden

Little Escapes is een pracht van een boekwerk boordevol toffe adresjes om heerlijk te eten en te slapen. Reis je naar onze Zuiderburen, Zuid-Engeland, Noord-Frankrijk of West-Duitsland? Of blijf je lekker in eigen land, in dit boek spot je de leukste plekken voor een dagje, of leuker nog, een nachtje (of twee) weg.
Little Escapes

Little Escapes – net over de grens

Na de lancering van Maartjes (red. de auteur van het boek Maartje Diepstraten) eerste boek Little Escapes – 208 slaaptips en eetadressen in Nederland en Vlaanderen in 2017 kon een vervolg op dit toffe boek natuurlijk niet uitblijven. En voila, daar is tie dan, het gloedje nieuwe boekwerk van Barts Boekje (het Social Media alter ego van Maartje).

Dit keer (vanaf eind maart 2018) neemt Little Escapes je niet alleen mee naar Nederland en Vlaanderen maar gaan de tips verder de grens over. Een beetje verder maar nog dichtbij genoeg om er een paar dagen lekker helemaal tussenuit te gaan.

De favorieten van OmniTraveler

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zodra je de eerste bladzijde openslaat ben je verkocht. Pagina na pagina denk ik; “Oeh, dat is een tof plekje. Dat ziet er smakelijk uit. Dat moet ik onthouden om vriendlief een keer mee te verrassen.”
Een kleine greep uit de 208 tips die Little Escapes rijk is:

Chauvinistisch als ik ben, spiek ik direct nadat ik het boek uit mijn brievenbus heb gehaald of mijn stad, Breda er in staat. En jawel hoor. Samen met Tilburg prijken er een paar prachtplekken uit het Brabantse land tussen de gele kaft.

Little Escapes El Patio
Met de keuze van El Patio (zie mijn review hier) kan ik enkel eens zijn, en wat leuk dat Boutique Hotel Het Scheepshuys ook een plek verworven heeft.

De volgende keer dat ik in mijn geliefde Brussel ben, ga ik zeker op zoek naar een kamer bij Jardin Secret. Bij een volgend bezoek aan Rotterdam breng ik zeker een bezoek aan Het industriegebouw. Als ik weer in Londen ben reserveer ik vast en zeker een tafeltje bij The gallery at Sketch.

Praktisch

Little Escapes voor- en achterzijde
Het moge duidelijk zijn dat Little Escapes prachtig is vormgegeven. Een mooi naslagwerk dat je op verrassende plekken brengt voor ieder budget.

Titel: Little Escapes net over de grens
Auteur: Barts Boekje / Maartje Diepstraten
Omvang: 224 pagina’s
ISBN: 978 90 00 36127 4
Prijs: € 20,00 (E-book € 12,99)
Verkrijgbaar: in de boekhandel of via Bol.com

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *