Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bush Life | Wilde verhalen van een safarigids in Oost-Afrika

Bush life: ‘behind-the-scenes’ op de savanne

Het boek Bush Life gaat over het leven van Caroline Langevoord. Ze leidt het leven van haar dromen als safarigids in Oost-Afrika en maakt bizarre avonturen mee. Een groot aantal van die avonturen tekende ze op in een omvangrijk boekwerk.

Caroline geeft je een inkijkje in haar Bush life

Oh, jongens. We hebben er weer een. Zo’n boek waar je in begint en met geen mogelijkheid weg kunt en wilt leggen. Zo’n boek waarop een regenachtige dag ineens het perfecte excuus is om jezelf onder een dekentje op de bank te posteren, een dampende kop thee met iets lekkers bij de hand en 304 pagina’s van kaft tot kaft te verslinden.

Direct het eerste verhaal over haar, laten we het intieme, ontmoeting met een olifant noemen, maakt ons hongerig naar meer verhalen. Meer avontuur. Meer dieren op de savanne. Ook meer verbazing. Over jezelf wassen met Omo. Echt. Of over het feit dat je op bepaalde momenten maar beter je eitje in de auto op kunt eten.

Wonderlijke avonturen en teleurstellingen, zoals die keer dat een paar visser een schoenbekooievaar wegjagen voordat Caroline goed en wel het beest heeft kunnen zien. Zoals gezegd, een boek dat je niet weg wil leggen.

Schoenbekooievaar https://www.istockphoto.com/

Caroline in het kort

Caroline Langevoord werkte jarenlang in de reclamewereld in Amsterdam. In 1998 verloor ze haar hart aan Oost-Afrika tijdens een van haar vele reizen. In 2005 vertrok ze voorgoed die kant op. Ze woonde eerst midden in de Serengeti in Tanzania en in het Samburupark in Kenia. Tegenwoordig is Zanzibar haar thuishaven. Ze werkt als freelance safarigids, fotograaf en interim campmanager in lodges in natuurparken. De laatste jaren heeft ze zich tussen haar reizen door toegelegd op het opschrijven van haar avonturen.

Boek Bushlife

Bush Life, Wilde verhalen van een safarigids in Oost-Afrika praktisch

Ga je op safari? Lees dan dit boek. Ben je al in Afrika geweest? Lees dan zeker dit boek. Ben je nog nooit op dit continent geweest, ook dan is dit boek een aanrader. Vlot geschreven, dus je wordt direct in het verhaal getrokken waardoor je het gevoel krijgt er zelf bij te zijn. De mooie foto’s versterken dat gevoel nogeens. Wie van reizen houdt, houdt van dit boek. Zeker weten.

Titel: Bush Life – Wilde verhalen van een safarigids in Oost-Afrika
Auteur: Caroline Langevoord
Omvang: 304 pagina’s
EAN:  978 90 8989 973 6
Prijs: € 29,99
Verkrijgbaar: te bestellen via Bol of in je boekhandel
Voor een kleine sneakpeak klik hier

Meer boekentips

 

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *