Zoek
Sluit dit zoekvak.

We like Bali | Dé reisgids voor het ultieme eilandleven

Hou je van Bali? We love Bali!

We like Bali is dé reisgids voor het ultieme eilandleven. Althans dat beweren de schrijfsters Priscilla Rosmolen & Evelien Andes-Riupassa. OmniTraveler bladert voor jullie door het compacte boekwerk en bekijkt of de meer dan 300 hotspots die beschreven staan de moeite waard zijn.

We like Bali

 

Auteurs Pris & Eve (Priscilla Rosmolen & Evelien Andes-Riupassa) houden zoveel van Bali dat dit boekwerk ‘We like Bali’ simpelweg geschreven moest worden. De dames beschikken beiden over Indonesische roots en toen ze pakweg tien jaar geleden het eiland voor het eerst bezochten, ging het hart direct sneller kloppen.

Bali deed hen besluiten de zekerheden in Nederland op te zeggen en naar Indonesië te emigreren. Vaarwel Amsterdam, hallo Bali. Ze startten er samen een goedlopende kleding- en accessoirelijn en genoten dagelijks van de Balinese geneugten. En nu laten ze jou meegenieten van al die fijne plekjes op het eiland. Wat zeg nou zelf, Bali is altijd een goed idee.

Indonesië Bali Pura Taman Ayun Mengwi

Bali is altijd een goed idee

Het maakt niet uit of je naar Bali reis om jezelf een even lekker te verwennen met fantastisch eten en dito massages. Of je erheen gaat om te ontspannen of juist het meeste uit de bestemming te halen. Het maakt ook zeker niet uit of je solo reist, de kids meeneemt, de eerste keer gaat of dat je de tel intussen al kwijt bent geraakt, de 300 hotspots spreken iedereen aan.

Boek Bali

Insider tips

Omdat de meiden inmiddels al zolang op Bali verblijven kennen ze het eiland als hun broekzak. In We like Bali blijft geen onderwerp onbesproken. Ze geven antwoord op al je vragen. Wat zijn de leukste plekken om te eten? Waar moet ik zeker verblijven tijdens mijn vakantie op Bali? Waar vind ik de beste surfspots en de beste, stranden? Heb je een goed adresje voor een spa? Tips voor winkels en yoga-retreats? Op al deze vragen tref je een antwoord in het boekwerk.

We like Bali praktisch

Bali Indonesie Canggu

Wij van OmniTraveler vinden We like Bali een tof boekwerk geworden. Naast heerlijke foto’s – en natuurlijk de tips en hotspots – tref je er mogelijke reisroutes in aan. Voor degene die dol zijn op lijstjes, streep tijdens je reis de tourist trap vrije Bali Bucketlist af. Check ook alle insta-tips als je je tijdlijn wil vullen met plaatjes waar anderen enkel van kunnen dromen.

We like Bali is het perfecte cadeau voor die ene vriendin die de eerste keer naar Bali gaat, of leuk om te geven aan die doorgewinterde Baligangers. Voor hen is deel een feest der herkenning, maar ik ben er vrij zeker van dat ook zij nieuwe kanten van het eiland zullen leren kennen.

Titel: We like Bali – de reisgids voor het ultieme eilandleven
Auteurs: Priscilla Rosmolen & Evelien Andes-Riupassa
Uitgeverij: Spectrum
Omvang: 208 pagina’s
ISBN: 978 90 00 36775 7
Prijs: € 12,99
Verkrijgbaar: In de boekhandel of Bol.com

Meer Bali

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *