Staycation Guide Your Litte Black Book Terra

Staycation Guide, omdat je niet altijd ver hoeft te reizen

Anne de Buck, bij velen bekend van haar reisblog Your Little Black Book reist de hele wereld over. Voor haar nieuwste boek, de Staycation guide, bleef ze dicht(er) bij huis. Dit keer zocht ze de tofste plekken in Nederland en België op, voor een heerlijke vakantie dichtbij huis. “Om er even helemaal uit te zijn, hoef je niet ver te reizen,” laat Anne weten.

Een heel jaar op pad

Afgelopen jaar doorkruiste Anne heel Nederland en België, op zoek naar de leukste steden en verborgen adressen. Het resultaat is de gloednieuwe Staycation Guide. Hierin tref je 22 steden en eilanden beschreven. Elke plaats is voorzien van reistips om het perfecte weekend of dagje weg te plannen. Het maakt niet uit of je kiest om uit te waaien aan zee of een stad gaat ontdekken, in de Staycation guide vind je genoeg inspiratie voor een jaar vol avontuur dichtbij huis.

With a little help from her friends

Deze Staycation guide staat boordevol inspiratie voor een vakantie dichtbij huis. In iedere stad sprak Anne met locals en zij geven tips die je alleen kunt weten al je ergens echt woont. Ook laat Anne zien dat je voor de nodige you-time echt niet naar een retreat op Bali hoeft te reizen. Er zijn genoeg opties in Nederland voor een wellnessvakantie! Ontdek iedere week iets nieuws en verken Nederland en België met de 36 bucketlist-tips van Anne’s favoriete Instagrammers, YouTubers, bloggers en journalisten.

BredaUiteraard kan ik het niet laten direct naar de pagina’s van mijn eigen Breda te bladeren. Wat staan er lekker veel tips over mijn stadje in! Wel een klein beetje jammer, dat het boek net uit is en hotel Block 62 (helaas) haar deuren sluit. Met de meeste tips kan ik het enkel roerend eens zijn. Vooral de Blind Walls Gallery, de street art van de kunstenaars die aan dit project deelnemen is serieus zo tof!

Lees ook: Blind Walls Gallery tovert Breda om tot tofste street art stad van Nederland

Praktisch:

Staycation Guide Your Litte Black Book Terra voor- en achterzijde
In de Staycation gids leert Anne je in drie stappen jouw eigen Little Black Book aan te leggen. Zo maak je van elke trip gegarandeerd een succes.

Titel: Staycation Guide
Auteur: Anne de Buck
Omvang: 224 pagina’s
ISBN: 978 90 8989 769 5
Prijs: € 20,00
Verkrijgbaar: in de boekhandel of via Bol.com

➲ WIN

Wie wil er nu niet lekker weg in eigen land of bij onze Zuiderburen? De Staycation guide helpt je daar dus perfect bij. Goed nieuws jij kunt dit toffe boek winnen!

  • Laat onder dit artikel een bericht achter, welke stad jij zou kiezen als ultieme staycation plek
  • Klik op ‘Vind ik leuk’ op de Facebookpagina van OmniTraveler
  • Meedoen kan tot 24 juni 2018

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden, winnaars ontvangen per bericht van OmniTraveler.

Tags: boek review
twitterredditpinterestlinkedinmailby feather