Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NETGEAR Nighthawk voor snelle & veilige wifi op reis

NETGEAR Nighthawk M6 Pro – Mifi Router – Wifi 6E – 3600 Mbps

Naar Azië met de NETGEAR Nighthawk

De NETGEAR Nighthawk M6 Pro gooien we in onze bagage op het moment dat we 25 dagen door Azië (Thailand, Laos & China) gaan reizen. Waarom? Om overal een veilige en snelle internetverbinding te hebben.

Ik ga naar Azië en neem mee, de NETGEAR Nighthawk M6 Pro

Ik ga naar [vul je bestemming in] en neem mee. Wij gaan naar Azië en nemen een mobiele router (de NETGEAR Nighthawk M6 Pro) mee. Omdat we dit keer geen Lonely Planet meenemen (te zwaar als je de hele reis met alleen handbagage reist) willen we graag (meer) gebruik kunnen maken van Google Maps. Ook zijn we van plan om in plaats van metertaxi’s gebruik te maken van GRAB en vergelijkbare services en moeten er onderweg nog tickets worden geboekt. Kortom, we hebben behoefte aan een veilige, snelle internetverbinding die we (2 volwassenen en 1 puber) tegelijkertijd kunnen gebruiken. Kan gewoon!

17 Thailand weetjes

Onze ervaringen

Wat een gemak! Je koopt een lokale simkaart, doorloopt de duidelijke instructies op het handzame apparaat en je kleine router is klaar voor gebruik. Met je telefoon log je in op de router en, voilà, daar is je internet.

We gebruikten de NETGEAR Nighthawk als we buiten onze accommodatie waren. Natuurlijk heb je – zeker in Thailand – bijna overal Wifi, maar niet zodra je het pand waar die WiFi geleverd wordt, verlaat. Een GRAB bestellen kan dan eigenlijk alleen maar terwijl je in een horecagelegenheid of winkel bent. Terwijl we tijdens de reis vaak behoefte hadden om een GRAB te bestellen op het moment dat het begon te regenen of wanneer we moe begonnen te worden. Dan heb je echt geen zin om eerst op zoek te gaan naar een WiFi-spot.

Verder is even Google Maps kunnen raadplegen erg fijn, maar ook om ongestoord even te kunnen relaxen met een filmpje tijdens een lange bus- of treinreis maakt het reizen soms net wat aangenamer.

Kortom, wij hebben enkel gemak ervaren van deze mobiele router. Nee, het is niet goedkoop, maar je hebt er heel erg veel gemak en plezier van.

NETGEAR Nighthawk op een rijtje

De NETGEAR Nighthawk M6 Pro – Mifi Router – Wifi 6E – 3600 Mbps is je kleine vriend op reis. En wel hierom:

  • Sterk, betrouwbaar en veilig 5G-internet.
  • WiFi 6E zorgt voor goede WiFi snelheid, handig om op reis even een Netflix serie te streamen.
  • Geen gevaar van een openbaar netwerk – en ook niet de frustratie van allerhande gegevens achter te moeten laten alvorens je toegang krijgt tot een gratis netewerk – door de ingebouwde firewall & wachtwoordbeveiliging. Je kunt dus zelfs met een gerust hart internetbankieren.
  • Deze Nighthawk fungeert ook nog eens als oplader, dus je powerbank die kun je voortaan thuis laten.
  • Sterke batterij. Wanneer we het apparaat s’nachts oplaadde, was het na een hele dag gebruik, ’s avonds nog niet leeg.

Lees ook

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *