Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winactie | Win een gave Wooden Made zonnebril

De dagen worden weer langer, het zonnetje laat zich weer wat vaker zien. Tijd voor een zonnebril. Wat dacht je van een gave Wooden Made zonnebril? Je kunt er gratis een uitzoeken. Lees snel verder.

(Zonne)Bril

Als kind zijnde, negeerde ik soms klasgenootjes, wanneer die op straat naar me zwaaide. Ook mijn oma groette ik dikwijls niet, wanneer ze me op de fiets tegenkwam. Het moment dat ik zo’n beetje in de televisie ging zitten omdat ik het onderschrift niet kon lezen, kon er slechts een conclusie worden getrokken, ik moest een bril. Als elf-jarige in de jaren tachtig was dat nu echt niet het leukste item dat je aan je garderobe toe kon voegen, maar een echte hekel heb ik er nooit aan gehad. Eenmaal op de middelbare school was het heus niet cool om met zo’n ding op je neus te lopen. Contactlezen verdreven mijn bril.

Jarenlang ging ik brilloos door het leven, tot een paar jaar terug ik een onschuldige kleine ooginfectie opliep en de oogarts me aanraadde de lenzen voorlopig te vergeten. Als hervonden vrienden ging bril en ik door het leven, maar sinds een tijdje ben ik er eigenlijk wel klaar mee en ben ik mijn bril een tikje beu. Februari was de maand dat ik de lokale optician bezocht en een tas vol lenzen en vloeistof rijker het pand weer verliet.

En toen brak de zon door

Goed, niet elke dag een bril meer dus. En toen werd het lente! Wat een ramp, in de brildragende jaren die voorbij gleden, werden mijn overjarige zonnebrillen er niet bepaald hipper op. Voor mijn trip naar Oman ‘leende’ ik die van vriendlief. Bij terugkeer van deze reis, besloot dat ik op zoek moest gaan naar een eigen zonnebril. Ik struinde het internet af en stuitte op de website van Wooden Made, die houten zonnebrillen maakt. Meteen vond ik ze heel gaaf, maar toen kwam het tweede probleem, kiezen welk model neem ik….
Wooden Made zonnebril

Nevada Wooden Made zonnebril

Na wat wikken en wegen, hakte ik de knop door en koos voor de NEVADA houten zonnebril. Een met de hand gemaakt zebra houten brilmontuur met coole blauwe spiegelglazen. Nog maar amper heb ik Wooden Made mijn keuze laten weten en de volgende dag staat de postbode al voor de deur om een pakketje af te leveren. Dat is snel!

Beachlife

Tijdens de zonnige dagen die we in Nederland reeds een feit mogen noemen, steelde ik de show op mijn geliefde Belcrum Beach in Breda. Een aantal ‘strandbezoekers’ tikte me aan met de vraag waar ik die toffe zonnebril vandaan had. Overbodig te melden dat ik erg happy ben met mijn zonnebril. Hij is licht, leuk en zit heerlijk! Van de spiegelglazen was ik even bang, dat ze alleen hip zouden ogen, maar voor mijn ogen misschien niet zo prettig zouden zijn. Geheel onterecht, mijn natuurlijk zicht behoud ik wanneer ik het ding op mijn neus heb. Enige probleem: onze kleine meid (4 jaar) zou mijn exemplaar graag inpikken….

Winactie Woodenmade Zonnebril

En dan nu het goede nieuws! Ook jij kunt jezelf trotse eigenaar noemen van zo’n Wooden Made zonnebril. Hoe? Zo!

Winactie Wooden Made zonnebril:

 • Ga naar de website en kies een Wooden Made zonnebril uit die jij te gek vind
 • Vertel me welk model jij zou kiezen én
 • Vertel me waarom juist jij deze bril echt moet hebben. (oude verloren, of net als ik overgestapt op lenzen, of…)
 • Om het overzichtelijk te houden ontvang ik de reacties graag hier op OmniTraveler.nl als comment
 • Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op Twitter of Instagram
 • Meedoen kan tot en met vrijdag 15 mei 2015 23.59 uur
 • Onder de inzendingen zal één (1) winnaar getrokken worden. Ben jij die gelukkige dan krijg je vanzelf bericht. De Wooden Made zonnebril zal na bekendmaking z.s.m. naar de winnaar opgestuurd worden.

Succes! En laat de zomer maar komen, niet waar!

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

25 reacties

 1. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee en volg je op Twitter en Instagram. Ik wil graag mee gaan reizen dus mijn verwachtingen zijn dat ik wel wat heb aan jouw berichtjes! Ga zo ook nog even rondsnuffelen naar wat je al geschreven hebt!
  Ik zou voor de Texas zonnebril gaan. Mooi zwart zodat hij overal bij past en een mooi monteur dat bij mijn gezichtsvorm past!

 2. Wat een ontzettend leuke actie, ik heb nog nooit een houten zonnebril in de winkel gezien, terwijl ze toch heel erg leuk zijn. Ik helaas nogal een smal hoofd, dus een groot montuur staat mij niet zo mooi. Ik vind http://www.woodenmade.nl/products/arizona-houten-zonnebrillen daarom perfect bij me passen. Ook de glazen vind ik heel erg gaaf. Waarom ik dus moet winnen? Omdat ik nog steeds geen bril heb gevonden die speciaal is en bij mijn smalle hoofd past!
  Ik volg je op twitter @xsajo

 3. Strak en duurzaam ‘brilletje’! Moet zeggen dat ik de Nevada wel het stoerste vind, maar de Jersey past denk ik beter bij mijn job en’kop’ ;-). Zie me er al mee lopen tijdens die zonnige incentive-trip of fietsen tijdens de Noord-Hollandtocht die ik weer eens mag begeleiden. Eerste stap naar duurzaam ondernemen…. Maak graag reclame voor zo’n mooi, bruikbaar en duurzaam product.

  1. Hey Mireille, je deelname aan de winactie staat bij deze genoteerd. Voordat ik de knoop doorhakte voor de Nevada, had ik ook de Jersey nog in gedachten. Ach, eigenlijk zou ik ze allemaal wel willen hebben….

 4. Wooh ik ben compleet verliefd op deze: De montana http://www.woodenmade.nl/products/montana-houten-zonnebrillen
  Wat een gave kleur!!! En super mooie hout kleur ook!
  Jouw bril vind ik ook echt tof, lekker opvallend en stoer! Snap helemaal dat je dochter hem ook te gek vindt! haha

  Ik zou het heel gaaf vinden om deze zonnebril te winnen omdat ik er op dit moment nog geen heb. Ik heb sinds vorig jaar oktober nachtlenzen. Daarvoor had ik altijd een bril en zonnebril op sterkte. Nu ik ’s nachts lenzen draag, kan ik overdag 2 dagen goed zien en hoef ik dus geen bril of lenzen meer in. Echt ideaal!! 🙂
  Nu mag ik dus eindelijk, nu het lekkere weer eraan komt, een zonnebril uitzoeken die niet op sterkte hoeft, en toen kwam ik bij jou super leuke winactie uit!! 🙂

  Groetjes Linda!

  PS: Ga je zeker volgen op Twitter! 🙂

  1. Hoi Linda, leuk dat je zo enthousiast bent. Ja die MONTANA is ook super he? En die nachtlezen, daar ik me ook eens in verdiepen.

   1. Ja is echt ideaal 🙂 Het is prijzig…maar dan heb je ook wat, haha.

    Thnx trouwens voor het reisboekje, hij is vorige week binnengekomen! Super, binnenkort eens even inlezen en dan hopelijk binnen nu en een paar jaar een reis plannen naar Oman! 🙂

 5. Oh, en ik weet zelfs uit ervaring dat deze zonnebril je IRL ook nog eens heel goed stond. Ik zit even lekker te neuzen op de webshop, fijne winkel hoor! Zelf ben ik nogal fan van de Carolina. Hij is héérlijk ‘dame Edna’ (ja, dat vind ik iets positiefs).
  Ik ben zelf ook brildrager vanaf mijn 14de, alleen droeg ik Bril zelden omdat je nu eenmaal met rood haar én een bril geen leven hebt op de middelbare school. Dus ging ik heel a-cool (of onchill) op de voorste bank zitten, waar ik dan weer wel vriendin-voor-het-leven leerde kennen. Dus een jaar later: aan de contactlenzen! Omdat ik niet echt een ‘brillenhoofd’ heb, kies ik vaak wat buitensporige modellen. Ik ben helemaal gek op aviators en mijn huidige bril (die zo af en toe eens de contactlenzen verdrijft) is een simpel montuurloos modelletje.
  Fijn weekend!!

  1. Hoi Esther, de Carolina, is ook tof, maar ik vond dit model niet echt mijn ‘ding’. Ik gooi je naam in de hoge hoed en wie weet win jij jouw ‘Dame Edna’ bril voor de komende zonnige zomerdagen.

 6. Oeh, ik zag je bril al een paar keer voorbij komen, maar had niet gezien dat je er 1 kon winnen! Te gek. Ik vind de Jersey het leukst. Was al een beetje op zoek naar zo’n zonnebril. Ik heb echt een hele mooie, maar die was ook zo duur dat ik niet zo snel een nieuwe zou kopen en mijn kids lopen er regelmatig mee te slepen. Ik wil niet veranderen in een panisch moedermens die ‘neneneeeeee blijf van mijn bril ahaafffff!!!’ gaat roepen. Maar gewoon rustig vanachter mijn Wooden Made glaasjes toekijken. Dus eh, mag mijn naam ook in de hoed? Groetjes!

 7. Oh gaaf! Vriendlief heeft ook een duurzaam en hip houten horloge én een ‘gewone’ oakley zonnebril die ik dan weer altijd van hem jat. Zou wel gaaf zijn om nu zelf eens een zonnebril te hebben die hij voor de verandering eens van mij leent. Want over een houten bril gaan we wel ruzie maken 🙂
  De Jersey en Nevada zag ik al een paar keer voorbij komen en ze zijn ook mijn favoriet…. Ik denk dat ik voor de Nevada zou gaan. Kan ik hem opzetten tijdens het zeilen, nooit meer een bril die naar de bodem van het meer zinkt!

  1. Goedemorgen Aniek, leuk dat je de winactie gevonden hebt. Mijn Nevada rocks, al zeg ik het zelf. Fingers crossed, wellicht is een van de exemplaren ook voor jou, uh, je vriend, uh: jullie!

 8. Wauw wat een leuke actie zeg! Ik zou gaan voor Nevada! Die gekleurde glazen zijn zo gaaf! Waarom ik echt een nieuwe zonnebril nodig heb… omdat ik deze zomervakantie naar Cyprus ga en dit een nogal zonnig eiland schijnt te zijn dus een goede zonnebril gaat daar zeker van pas komen!

  1. Hoi Marina, wat een enthousiaste reactie. Stay tuned, want ook jij maakt kans op een Nevada deze zomer op Cyprus op je neus.

 9. Hi Eva,

  Na ze allemaal (wat veel gave brillen) open geklikt te hebben ben ik op de MONTANA uitgekomen.

  De Montana is een mooi vrouwelijk montuur, heeft een perfecte bescherming voor je ogen en is *in mijn ogen* 🙂 de perfecte bril voor op het water.

  We zijn ons sloepje alweer vaarklaar aan het maken en verwachten binnenkort het water weer op te gaan. Stijlvol en goed beschermd de rivieren op met deze Montana zou mijn zomers helemaal maken!

  Groetjes!

  1. Hallo Myrthe, bedankt voor je deelname. En wie weet ga jij deze zomer stijlvol het water. Fingers crossed.

 10. Nou – doe mij maar Montana maar … die kan ik dan lekker blits dragen tijdens mijn mountain- wandelingen 😉

 11. Ohja en waarom ik hem nodig heb… juist ik … omdat ik wil bewijzen dat blits zijn heel goed kan ik de bergen met de juiste accesoires en dat je niet standaard spacebril/afritsbroek hoeft te zijn om van wandelen/moutains te houden …

 12. Beste allemaal, bedankt voor jullie reacties en deelname. Deze avond heeft de voorzitter (vriendlief) de winnaar uit de hoge hoed (lees: plastic zakje) getrokken. De winnaar is Antonette. Gefeliciteerd. Stuur z.s.m. je adresgegevens en de bril ligt weldra in je brievenbus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *