De dagen worden weer langer, het zonnetje laat zich weer wat vaker zien. Tijd voor een zonnebril. Wat dacht je van een gave Wooden Made zonnebril? Je kunt er gratis een uitzoeken. Lees snel verder.

(Zonne)Bril

Als kind zijnde, negeerde ik soms klasgenootjes, wanneer die op straat naar me zwaaide. Ook mijn oma groette ik dikwijls niet, wanneer ze me op de fiets tegenkwam. Het moment dat ik zo’n beetje in de televisie ging zitten omdat ik het onderschrift niet kon lezen, kon er slechts een conclusie worden getrokken, ik moest een bril. Als elf-jarige in de jaren tachtig was dat nu echt niet het leukste item dat je aan je garderobe toe kon voegen, maar een echte hekel heb ik er nooit aan gehad. Eenmaal op de middelbare school was het heus niet cool om met zo’n ding op je neus te lopen. Contactlezen verdreven mijn bril.

Jarenlang ging ik brilloos door het leven, tot een paar jaar terug ik een onschuldige kleine ooginfectie opliep en de oogarts me aanraadde de lenzen voorlopig te vergeten. Als hervonden vrienden ging bril en ik door het leven, maar sinds een tijdje ben ik er eigenlijk wel klaar mee en ben ik mijn bril een tikje beu. Februari was de maand dat ik de lokale optician bezocht en een tas vol lenzen en vloeistof rijker het pand weer verliet.

En toen brak de zon door

Goed, niet elke dag een bril meer dus. En toen werd het lente! Wat een ramp, in de brildragende jaren die voorbij gleden, werden mijn overjarige zonnebrillen er niet bepaald hipper op. Voor mijn trip naar Oman ‘leende’ ik die van vriendlief. Bij terugkeer van deze reis, besloot dat ik op zoek moest gaan naar een eigen zonnebril. Ik struinde het internet af en stuitte op de website van Wooden Made, die houten zonnebrillen maakt. Meteen vond ik ze heel gaaf, maar toen kwam het tweede probleem, kiezen welk model neem ik….
Wooden Made zonnebril

Nevada Wooden Made zonnebril

Na wat wikken en wegen, hakte ik de knop door en koos voor de NEVADA houten zonnebril. Een met de hand gemaakt zebra houten brilmontuur met coole blauwe spiegelglazen. Nog maar amper heb ik Wooden Made mijn keuze laten weten en de volgende dag staat de postbode al voor de deur om een pakketje af te leveren. Dat is snel!

Beachlife

Tijdens de zonnige dagen die we in Nederland reeds een feit mogen noemen, steelde ik de show op mijn geliefde Belcrum Beach in Breda. Een aantal ‘strandbezoekers’ tikte me aan met de vraag waar ik die toffe zonnebril vandaan had. Overbodig te melden dat ik erg happy ben met mijn zonnebril. Hij is licht, leuk en zit heerlijk! Van de spiegelglazen was ik even bang, dat ze alleen hip zouden ogen, maar voor mijn ogen misschien niet zo prettig zouden zijn. Geheel onterecht, mijn natuurlijk zicht behoud ik wanneer ik het ding op mijn neus heb. Enige probleem: onze kleine meid (4 jaar) zou mijn exemplaar graag inpikken….

Winactie Woodenmade Zonnebril

En dan nu het goede nieuws! Ook jij kunt jezelf trotse eigenaar noemen van zo’n Wooden Made zonnebril. Hoe? Zo!

Winactie Wooden Made zonnebril:

  • Ga naar de website en kies een Wooden Made zonnebril uit die jij te gek vind
  • Vertel me welk model jij zou kiezen én
  • Vertel me waarom juist jij deze bril echt moet hebben. (oude verloren, of net als ik overgestapt op lenzen, of…)
  • Om het overzichtelijk te houden ontvang ik de reacties graag hier op OmniTraveler.nl als comment
  • Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op Twitter of Instagram
  • Meedoen kan tot en met vrijdag 15 mei 2015 23.59 uur
  • Onder de inzendingen zal één (1) winnaar getrokken worden. Ben jij die gelukkige dan krijg je vanzelf bericht. De Wooden Made zonnebril zal na bekendmaking z.s.m. naar de winnaar opgestuurd worden.

Succes! En laat de zomer maar komen, niet waar!

Tags: review
twitterredditpinterestlinkedinmailby feather