Win 2 vrijkaarten voor Taste & Travel Vakantie proeverij

De Taste & Travel Vakantie proeverij is een initiatief van top cateraar Maison van den Boer. De organisatie combineerde in 2014 voor het eerst reizen met spijzen tijdens haar eigen reisbeurs. Wat mij betreft een gouden combinatie, reizen en eten! Ook al behaalde men in 2014 niet het verwachte aantal bezoekers, vol goede moed gaat er in 2015 een nieuwe editie van start. En jij kunt er bij zijn.

➡️ Lees ook: Taste & Travel Vakantieproeverij 2014

Kom ook en geniet

Nederland Rotterdam Taste & Travel Vakantie proeverij
Een formule die in 2015 op herhaling gaat. Wat je je voor moet stellen bij de Taste & Travel Vakantie proeverij? Het laat zich het beste omschrijven als een mix tussen reizen en spijzen. In het prachtige Hulstkampgebouw proef je van bijzondere drankjes en gerechten. Daarnaast laat je je informeren door een gevarieerd aanbod van exposanten. Schuif aan bij Afrikakenners, Cruisespecialisten en reisorganisaties waar je uitgebreid en gedetailleerd geïnformeerd wordt over jouw volgende reisbestemming. Daarnaast meldt de organisatie dat er workshops, wijn-proeverijen en lezingen op het programma staan. Tevens zullen ervaren reizigers hun ervaringen met je delen en je voorzien van insider tips.

Praktisch

Taste & Travel Vakantie proeverij vindt plaats op 31 januari en 1 februari  2015 in Rotterdam in het Hulstkamp Gebouw. Toegangsprijs is € 7,50 en bij het Hulstkamp Gebouw is gratis parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar.
Inbegrepen bij de entreeprijs:
–          Toegang voor 1 beursdag op zaterdag 31 januari of zondag 1 februari 2015 in Rotterdam
–          Garderobe voorzieningen
–          Een drankje naar keuze van Maison van den Boer
–          Verschillende culinaire proeverijen

WINACTIE

Lijkt het je helemaal leuk om deze beurs te bezoeken, dan heb ik goed nieuws, ik mag 2 vrijkaarten weggeven:

  • Laat hier onder een bericht achter wat jouw lekkerste gerecht was dat je ooit op reis at
  • Meedoen kan tot en met 25 januari 2015
  • Voor de winnaar liggen de kaarten klaar op de Taste & Travel Vakantieproeverij in Rotterdam
twitterredditpinterestlinkedinmailby feather