Verre Reizen Event

Het Verre Reizen Event zorgt voor een goede voorbereiding. En dat is het halve werk. Een gezegde dat niet alleen voor het dagelijks leven van toepassing is maar ook als het op reizen aankomt.

Verre reis

Je overweegt een verre reis te gaan maken. Waar begin je met oriënteren? Internet, kan. Een plek waar specialisten bij elkaar komen, die jou alle ins & outs kunnen vertellen over de bestemmingen die jij interessant vind.
Verre Reizen Event

Van Afrika tot in Amerika

“Van een camperreis door Amerika tot een privé-reis door Azië of een groepsreis door Afrika. Al je vragen en wensen worden met zorg behandeld op basis van uw wensen. Alle reisspecialisten tijdens dit event hebben alle plekken van de wereld gezien en kunnen uit eigen ervaring adviseren en de ideale reis op maat laten samenstellen.”

USA Airstream

Airstream
Plannen voor een roadtrip door Amerika? Je kunt alvast een voorproefje nemen – en een kijkje – in een echte originele markante ronde zilverkleurige aluminium vintage trailer USA Airstream. Zie je jezelf al rondcruisen door the States? Bijvoorbeeld een trip langs de westkust van Amerika, waarbij je een bezoek brengt aan Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.  Bovendien liggen langs deze route de mooiste natuurparken van Amerika. Tot de verbeeldingsprekende namen als Grand Canyon, Yosemite, Bryce Canyon, Rocky Mountain National Park en Sequoia National Park beleef je eenvoudig zelf, tijdens je reis per Airstream.

Beach Bar

Naast het inwinnen van informatie aan de diverse stands, het bijwonen van interessante presentaties, kun je ook op je gemak een drankje drinken aan een heuse beachbar.

Locatie: Fokker Terminal Den Haag

Het Verre Reizen Event wordt 24 & 25 oktober 2015 gehouden in de Fokker Terminal Den Haag, een karakteristiek en inspirerend industrieel pand. Vroeger huisde hier de school voor luchtvaarttechniek, na een metarmofose is het thans een fantastische evenementenlocatie. Waar voorheen de studenten aan vliegtuigen sleutelden in de enorme hangars vormt dit nu het hart van het gebouw. Een toffere lokatie voor een event gericht op verre reizen kun je toch niet bedenken?
Verre Reizen Event

WINACTIE

Wil jij je voorbereiden op een verre reis die je gaat maken of wil je een heerlijke dag jezelf onderdompelen in de wereld van reizen? Dan moet je in het weekend van 24 & 25 oktober zeker naar het Verre Reizen Event in Fokker Terminal in Den Haag komen. Weet je wat nu zo leuk is, ik mag jou gratis entreekaarten aanbieden! Gratis? Ja, gratis!

Doe mee!

Hoe doe je mee aan deze winactie om die gratis tickets te winnen?
•Vertel me waarom je het Verre Reizen Event zou willen bezoeken? Welke reis staat er op je bucketlist of wat zijn je (concrete) plannen voor je komende reis? BELANGRIJK geef tevens aan of je op zaterdag 24 oktober 2015 of zondag 25 oktober het event wilt bezoeken.
•Om het overzichtelijk te houden ontvang ik de reacties graag hier op OmniTraveler.nl als comment
•Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op Twitter of Instagram
•Meedoen kan tot en met maandag 19 oktober 2015 23.59 uur
•Onder de inzendingen zullen steeds 2 tickets weggegeven worden. In totaal mag ik 25 x 2 kaarten verloten. Dus wees er snel bij.

Ben jij de gelukkige? Je ontvangt een berichtje van me en je naam wordt op de gastenlijst geplaatst, zodat je zonder moeite het Verre Reizen Event kan bezoeken.

Meer info:

Informatie over de deelnemende reisorganisaties, presentaties, bereikbaarheid en openingstijden, bekijk je hier op de website van het Verre Reizen Event

Ik zie je binnenkort op het Verre Reizen Event in Den Haag, tot dan!