Zoek
Sluit dit zoekvak.

Win tickets voor het Verre Reizen Event Den Haag

Verre Reizen Event

Het Verre Reizen Event zorgt voor een goede voorbereiding. En dat is het halve werk. Een gezegde dat niet alleen voor het dagelijks leven van toepassing is maar ook als het op reizen aankomt.

Verre reis

Je overweegt een verre reis te gaan maken. Waar begin je met oriënteren? Internet, kan. Een plek waar specialisten bij elkaar komen, die jou alle ins & outs kunnen vertellen over de bestemmingen die jij interessant vind.
Verre Reizen Event

Van Afrika tot in Amerika

“Van een camperreis door Amerika tot een privé-reis door Azië of een groepsreis door Afrika. Al je vragen en wensen worden met zorg behandeld op basis van uw wensen. Alle reisspecialisten tijdens dit event hebben alle plekken van de wereld gezien en kunnen uit eigen ervaring adviseren en de ideale reis op maat laten samenstellen.”

USA Airstream

Airstream
Plannen voor een roadtrip door Amerika? Je kunt alvast een voorproefje nemen – en een kijkje – in een echte originele markante ronde zilverkleurige aluminium vintage trailer USA Airstream. Zie je jezelf al rondcruisen door the States? Bijvoorbeeld een trip langs de westkust van Amerika, waarbij je een bezoek brengt aan Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.  Bovendien liggen langs deze route de mooiste natuurparken van Amerika. Tot de verbeeldingsprekende namen als Grand Canyon, Yosemite, Bryce Canyon, Rocky Mountain National Park en Sequoia National Park beleef je eenvoudig zelf, tijdens je reis per Airstream.

Beach Bar

Naast het inwinnen van informatie aan de diverse stands, het bijwonen van interessante presentaties, kun je ook op je gemak een drankje drinken aan een heuse beachbar.

Locatie: Fokker Terminal Den Haag

Het Verre Reizen Event wordt 24 & 25 oktober 2015 gehouden in de Fokker Terminal Den Haag, een karakteristiek en inspirerend industrieel pand. Vroeger huisde hier de school voor luchtvaarttechniek, na een metarmofose is het thans een fantastische evenementenlocatie. Waar voorheen de studenten aan vliegtuigen sleutelden in de enorme hangars vormt dit nu het hart van het gebouw. Een toffere lokatie voor een event gericht op verre reizen kun je toch niet bedenken?
Verre Reizen Event

WINACTIE

Wil jij je voorbereiden op een verre reis die je gaat maken of wil je een heerlijke dag jezelf onderdompelen in de wereld van reizen? Dan moet je in het weekend van 24 & 25 oktober zeker naar het Verre Reizen Event in Fokker Terminal in Den Haag komen. Weet je wat nu zo leuk is, ik mag jou gratis entreekaarten aanbieden! Gratis? Ja, gratis!

Doe mee!

Hoe doe je mee aan deze winactie om die gratis tickets te winnen?
•Vertel me waarom je het Verre Reizen Event zou willen bezoeken? Welke reis staat er op je bucketlist of wat zijn je (concrete) plannen voor je komende reis? BELANGRIJK geef tevens aan of je op zaterdag 24 oktober 2015 of zondag 25 oktober het event wilt bezoeken.
•Om het overzichtelijk te houden ontvang ik de reacties graag hier op OmniTraveler.nl als comment
•Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op Twitter of Instagram
•Meedoen kan tot en met maandag 19 oktober 2015 23.59 uur
•Onder de inzendingen zullen steeds 2 tickets weggegeven worden. In totaal mag ik 25 x 2 kaarten verloten. Dus wees er snel bij.

Ben jij de gelukkige? Je ontvangt een berichtje van me en je naam wordt op de gastenlijst geplaatst, zodat je zonder moeite het Verre Reizen Event kan bezoeken.

Meer info:

Informatie over de deelnemende reisorganisaties, presentaties, bereikbaarheid en openingstijden, bekijk je hier op de website van het Verre Reizen Event

Ik zie je binnenkort op het Verre Reizen Event in Den Haag, tot dan!

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

39 reacties

 1. Ik ken de beurs niet, maar het klinkt als een leuk event! Ik doe graag mee net de winactie en ik zou kans willen maken op een kaartje voor de zaterdag.

  Ik ga met kerst naar Iran (hoort dat bij de verre bestemmingen?) en zoek nog inspiratie. Volgend jaar ga ik weer naar Indonesie, geen idee welk eiland, dus ook daarvoor is inspiratie welkom.

  1. Hi Jenny, mooie reisplannen. Natuurlijk is Iran een verre bestemming wellicht kunnen de medewerkers van Saffraan Reizen je van inspiratie voorzien. Ben je al bekend met Budi Tours Indonesië Reizen? Wellicht hebben zij tips voor je reis in 2016. Via deze weg kan ik direct melden dat je naam voor zaterdag 24 oktober op de gastenlijst staat – en je mag (dus) nog iemand meebrengen! Tot dan!

   1. Budi Tours ken ik niet, maar ik zal eens googelen. Ik ga in ieder geval weer langs bij mijn familie op Bali, en daarnaast wellicht de omgeving van Bukittingi (Sumatra), noord Sulawesi, de Molukken of toch nogmaals naar Java. Te veel keus 🙂

    Ben jij er ook? Even meeten?

 2. Oeehw dit komt als geroepen, ik ben momenteel enorm aan het nadenken of ik niet een trip wil gaan maken naar Amerika/Canada, maar ik ben nog een beetje nieuw met reizen en vooral alleen reizen, dus zo’n beurs klinkt als een goed idee, ik zou zaterdag de 24e kunnen! Wellicht dat mijn plannen dan eindelijk concreter worden

  1. Hoi Veerle, leuk dat je meedoet. Loop zeker even langs de stand van UStravel, zij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Amerika en Canada reizen. Tot dan!

  1. Beste Gé, je hebt groot gelijk dat je een poging waagt. Laat je me even weten op welke dag je graag naar het Verre Reizen Event wilt gaan, dan zorg ik dat je naam op de gastenlijst komt te staan (én je mag nog iemand meenemen, aangezien het om 2 x een vrijkaart gaat). Ik hoor het graag van je. Alvast veel plezier gewenst.

 3. Wat leuk!! Ik ken eigenlijk alleen de vakantiebeurs in Utrecht, maar daar vind ik vaak zoveel ballast van ‘soorten vakanties’ waar ik dan weer niets mee heb, zoals caravans, kamperen, etc.
  Zo’n verre reizen beurs is voor mij een uitgelezen kans om me concreet te oriënteren op een reis in het voorjaar. Eerder ging ik altijd rond deze periode weg, maar door omstandigheden heb ik de verre reis even moeten uitstellen.
  Ik zou heel graag op korte termijn naar Cuba willen, en graag willen weten of ik dit alleen kan bereizen of dat het toch handiger is om een groepsreis te doen.

  1. Hoi Chantal, leuk dat je ook komt. Ik geef aan de organisatie door dat je (+1 iemand die je mee mag brengen) zondag jezelf komt oriënteren in Den Haag. Veel plezier toegewenst!

 4. Ik heb nog helemaal geen reis gepland voor 2016. Waar ik naartoe zou willen? Oeh! Een roadtrip door de US. Nee! Backpacken door Zuid-Amerika. Of wacht.. liever toch op avontuur met de Transiberië Express. Ja, ik weet het! Het wordt liften door Europa. Of toch niet? Het lijkt me duidelijk.. ik kan wel wat hulp gebruiken!

  1. Heeej Daisy, hulp in grote getalen aanwezig op het Verre Reizen Event. Jan-Jaap van Mevo Reizen kan je alles vertellen over een reis per Trans Siberië Express. Wellicht ga je toch liever Peru, Bilivia, Ecuador, Galapagos, Brazilë, Argentinië en/of Chili, sla de stand van SATS – South American Travel Service zeker niet over. Kun je me even laten weten of je je op zaterdag of op zondag komt oriënteren? Tot dan.

 5. Eind maart ga ik 2 maanden naar Azië. Ik weet al naar welke landen, maar nog niet precies naar welke plaatsen. Ik ga naar Thailand, Indonesië en Sri Lanka. Indonesië voor de tweede keer, het land waar ik vandaan kom en waaruit ik mijn eerste verre reis maakte als adoptie kind. Mijn zusje komt uit Sri Lanka, ik wil nu kijken waar zij vandaan komt. Thailand lijkt mij ontzettend mooi en vooral heel relaxed.
  Voor de planning van deze grote reis lijkt het verre reizen event mij erg handig! Ik zou graag op zondag 25 oktober gaan.

  Groetjes!

  1. Beste Diana, bedankt voor je deelname. De kaarten liggen zondags voor je klaar bij de kassa. Wat bijzonder dat je teruggaat naar je geboorteland én het geboorteland van je zusje. Alvast een fijne reis toegewenst!

 6. Ik wil het Verre Reizen Event bezoeken omdat ik geïnteresseerd ben in een reis naar Sri Lanka. Ik wil graag in januari of februari naar Sri Lanka gaan om rond te reizen en zoveel mogelijk van het land te zien. Daarnaast wil ik ook inspiratie opdoen voor andere komende reizen, onder andere naar Vietnam, Thailand en Costa Rica. Ik zou graag kaarten voor zaterdag 24 oktober willen winnen.

  1. Beste Nico, mooie plannen en redenen genoeg om jezelf een dagje te gaan oriënteren. Je twee toegangsbewijzen liggen op zaterdag voor je klaar bij de kassa. Veel voorpret toegewenst.

 7. Wat een leuke actie! Ik zou graag volgend jaar weer een droomreis willen maken naar Amerika, maar ik kan nog niet goed kiezen! Yellowstone lijkt me prachtig, maar ook de super mooie watervallen en parken in Oregon en mijn vriend wil graag naar de Meteor Crater… Keuze genoeg dus! Op het verre reizen event hoop ik knopen te kunnen doorhakken en met andere Amerika-liefhebbers te praten 🙂
  Ik zou graag op 25 oktober willen gaan, 😀

  1. Hoi Bianca, Amerika was een van mijn eerste verre reizen. Vanuit Las Vegas reisde ik over de route 66 dwars door Arizona. Altijd nam ik me voor een keer terug te gaan, maar toen ontdekte ik Azië en raakte de States een beetje in de vergetelheid. Zoals je zelf al aangeeft op het vlak van reizen door de Verenigde Staten is er keuze genoeg. Succes met het maken van een keuze tijdens je bezoek aan het Verre Reizen Event in Den Haag op zondag 25 oktober. Meld je bij de kassa en geniet van een dag vol reisinspiratie. Enjoy!

 8. Dit event lijkt me erg interessant. Zeker omdat mijn vriend en ik dromen van een verre, lange reis. Daarnaast heb ik onlangs het roer omgegooid op mijn blog en blog ik nu ook over mijn bucketlist en reizen. Het voelt nu helemaal goed! Een lange reis zou een afsluiter zijn van een lange slopende ziekteperiode. Door de ziekte van Lyme ben ik doodziek geweest en gelukkig kruip ik nu uit dit dal. We zijn dit jaar weer op reis geweest naar het binnenland van Griekenland en we zijn zelfs verloofd daar! Nu is het sparen voor een ultieme huwelijksreis. Reden zat dus om inspiratie op te doen op deze toffe beurs! Ik heb de voorkeur voor 25 oktober. Wij willen graag een reis maken naar Australië en Nieuw Zeeland. Mijn moeder is daar geboren en na alle verhalen en jeugdsentiment wil ik er graag eens heen! Alleen hoe doe je dat qua budget? Want dat is ons grote struikelblok. Een afsluiting- huwelijks- en familiereis in een dus, is het plan.
  Ik ga je ook even volgen via Twitter en instagram!

  1. Beste Simone, de zondag staat genoteerd voor je! (meld je bij de kassa en je kunt + introduce naar binnen). Wat een bijzonder verhaal! Reizen is het beste medicijn zeggen ze wel eens, hopelijk gaat dat ook voor jou op. Mijn nichtje is (ooit) in Nieuw-Zeeland getrouwd en heeft aansluitend haar huwelijksreis daar gemaakt. Als ik haar foto’s zie, begrijp ik heel goed dat jij er ook heen wil. Fijne voorbereidingen toegewenst.

  1. Hoi Dionne, bedankt voor je berichtje en voor het delen. Komt reishonger.nl zelf niet een kijkje nemen?

 9. Graag 2 kaartjes voor de zondag.
  wij hebben plannen voor Kenia/Tanzania, Cuba en Alaska.
  Eigenlijk is de lijst nog veel langer, maar dit is de planning voor 2016.
  in ieder geval 2 van de 3, maar wie weet……

  1. Beste Miriam, ook jij mag (+1 introducé) naar het Verre Reizen Event. Meld je zondag bij de kassa en geniet een dag lang van het evenement. Van Cuba zegt men dat je NU moet gaan, omdat het ze snel verandert. Maar Alaska of Afrika is natuurlijk ook nooit verkeerd. Succes met de voorbereidingen en veel voorpret toegewenst.

 10. Oh wat leuk! Ik zou heel graag op zondag gaan. Ieder jaar maak ik 1 verre reis en in 2016 wordt het waarschijnlijk Indonesië. Hoewel Nepal, Chili, Bolivia en de Filipijnen ook heel hoog op het lijstje staan. Het Verre Reizen Event komt dus zeker als geroepen!

 11. Hé dat weekend ga ik naar Den Haag en het ziet er leuk uit! Kunnen we ons oriënteren op onze verre reis komend jaar 🙂

  1. Beste Carolien, voor welke dag mag ik je naam op de gastenlijst zetten? Ben benieuwd welke bestemming je kiest voor 2016. Fijne dag toegewenst.

   1. Doe maar zondag. We hebben USA op het oog of Nederlandse Antillen, maar Japan willen we ook nog eens heen (kunnen moeilijk kiezen)

 12. Ik zou graag met mijn supervrouw Wilma de beurs op zondag bezoeken. Canada staat al vele jaren op de eerste plek van onze “verre reizen”-lijst. We hopen ook ooit naar Australië, Nieuw-Zeeland en IJsland te kunnen. Voorlopig dromen we nog hierover.

  Met “kei”- vriendelijke Brabantse groet,

  Theo “SurvivalTrotter” Brouwers
  .

  1. Beste Theo, jij en je supervrouw Wilma gaan naar het Verre Reizen Event. Je naam staat op de gastenlijst bij de kassa. Zijn dromen bedrog of worden ze na een bezoek aan deze beurs werkelijkheid? Veel plezier toegewenst.

 13. In mei 2020 met pensioen. Kan ik eindelijk mijn trans Mongoliereis gaan maken. Groepsreis lijkt ons ideaal. Nummer 1 op to-do-list.
  Mooi als ik uitnodiging krijg van de juiste reisorganisatie.

  1. Beste Louis,

   Dit is een oude winactie, er zijn geen tickets meer te vergeven. Ik wens je in ieder geval een schitterende reis toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *