Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Relik & van Hooft houdt drukbezochte Vakantiebeurs

Vakantiebeurs Relik & van Hooft druk bezocht

Relik & van Hooft organiseerde op 14 december haar derde Vakantiebeurs. De eerdere edities vond het evenement plaats op het kantoor van het, meerdere keren tot Beste Reisbureau van Nederland en Brabant gekozen, reisbureau. Dit jaar werd gekozen voor een unieke locatie in Breda, Strand Binnen.
Vakantiebeurs Relik & van Hooft Vakantiebeurs Relik & van Hooft Vakantiebeurs Relik & van Hooft Vakantiebeurs Relik & van Hooft Vakantiebeurs Relik & van Hooft Vakantiebeurs Relik & van Hooft Vakantiebeurs Relik & van Hooft Vakantiebeurs Relik & van Hooft Vakantiebeurs Relik & van Hooft DSC07434

Zand, tapas en salsa

Smeulende vuurkorven en een geparkeerde camper leiden de weg naar het entree van de Vakantiebeurs van Breda en omstreken. Bij binnenkomst begroet medewerker Monika Meyvis, vanachter de incheckbalie, de grote getalen bezoekers met groot enthousiasme. Een houten bordje wijst de weg naar Sunset Boulevard, een wegwijzer leert ons dat Bali 16.974 kilometer verderop ligt. De geur van verse paella en Iberico ham verspreid zich door over de beursvloer. Uptempo muziek klinkt uit de boxen en laat zelfs bij een aantal aanwezigen voorzichtig de heupen van links naar rechts gaan. Op het strand, spelen kinderen en ploffen twee mannen met een volle tas reisbrochures neer. Die zijn duidelijk al helemaal in vakantiesfeer.

Gezellige drukte

“De deuren gingen 12.00 uur open,” vertelt Rob Jongmans, directeur van reisbureau Relik & van Hooft. “Echter ruim voor de opening stonden er al mensen voor de deur te wachten.” Hoeveel bezoekers er exact de beurs bezochten, durft de directie niet met zekerheid aan TravelPro mede te delen. “Waar we bij onze edities op kantoor ongeveer 450 bezoekers mochten begroeten, zitten we nu al ver door de 1.000 aanwezigen heen,” vult Louise Poggio-Stolwerk, eveneens directeur, Rob enthousiast aan. “Mijn geluksmoment van de dag? Ik hoorde mensen zeggen dat ze na onze beurs een bezoek aan de Vakantiebeurs in Utrecht overbodig achten. Dat is het mooiste compliment dat ik kan krijgen,” voegt ze er breed lachend aan toe.

Enthousiast

Niet alleen de directie is enthousiast. Ook de standhouders zijn zeer te spreken over de organisatie en het verloop van de beurs. Silvie Sweegers, FOX Vakanties is er daar een van. Ze mocht meer dan 30 belangstellenden begroeten tijdens de Indonesië presentatie die de organisatie net na opening van de beurs hield. “Een mooi aantal,” voegt ze er aan toe. Charonne Oling, De Jong Intra Vakanties merkt op ”Deze leuke locatie trekt veel mensen. Naast bekenden zie ik ook nieuwe gezichten. Zojuist sprak ik iemand van buiten Breda die speciaal voor de beurs hier naar toe was gekomen. Geweldig toch?” Naast reisaanbieders zijn de lokale bedrijven uit Breda, met een aanbod uiteenlopend van bikini’s tot wintersportmateriaal, uitermate positief over hun deelname.

Terwijl de bezoekers op de bovenverdieping een presentatie bijwonen of de aanwezige stands bezoeken, staat het team van Relik & van Hooft de gehele dag paraat om eenieder van antwoorden op de meest uiteenlopende vragen te voorzien.

Meer beurzen:

Verre Reizen Event Den Haag
Taste & Travel Vakantieproeverij

Dit artikel schreef ik voor/verscheen in reisvakblad TravelPro – the Dutch Travel Trade Magazine #26 verschijningsdatum 24 december 2014

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *