Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Church Arnhem | A one of a kind boutiquehotel

Boutiquehotel The Church Gelderland Nederland

Take me to the Church Arnhem

The Church Arnhem heeft het hotel 14 kamers, waarvan 8 zwevende in het middenschip van de kerk. En dat is nog niet alles. Hier wil je absoluut een keer naar toe!

Nieuwe hotspot in town: The Church Arnhem

Arnhem is een nieuwe hotspot rijker, een gloednieuw hotelconcept met restaurant. Een goede reden om het Oosten van het land weer eens te bezoeken en een nachtje in deze voormalige Lutherse Kerk door te brengen. s

Dit bijzondere hotel barst van de details, doorgevoerd in de kamers van het hippe hotel tot aan het menu in het restaurant en de drankjes in de cocktailbar. Dat maakt deze plek ook meteen voor iedereen toegankelijk – net als in een echte kerk, is iedereen welkom – of je nu komt eten, slapen of drinken. Oh, en alleen de prachtige muurschilderingen zijn al reden genoeg om even een kijkje te gaan nemen.

Boutique hotel The Church Arnhem Gelderland Nederland street art

Sweet dreams in The Church Arnhem

Dat hier overnachten anders is dan overnachten in andere hotels heb je al vrij snel door. De kamers hebben namelijk uitzicht op het fantastische kerkplafond.

Dit boutiquehotel is verder versierd met fraaie schilderingen. Van de totaal 14 kamers, zijn er 8 zwevende in het middenschip van de kerk. Dit zijn direct de blikvangers van het concept. Durf jij je tanden te poetsen in de open badkamer, hoog boven de grond?

Wat je verder van de kamer mag verwachten? Een combinatie van eigentijds design en comfort. Authentieke kerkelementen vormen daarbij een leidraad. Naast de zwevende kamers zijn er 6 intieme chambre d’hôtes in de voormalig kosterswoning.

hotelkamer

Zegen deze spijs

Bij The Church Arnhem is het niet alleen zalig overnachten, je smaakpapillen draaien er overuren. Hier worden de sterren van de hemel gekookt. Kies je voor het Chef Experience menu? Dan geniet je een avond lang van 6, 9 of 12 gerechten. Heb je minder trek, minder cash of minder tijd? Bestel dan á la carte.

Voorafgaand aan je diner – en/of daarna – ben je welkom aan de bar en in de lounge voor een goddelijke cocktail of ander afzakkertje.

📍 Boutiquehotel The Church, Spoorwegstraat 10, 6828 AS, Arnhem

Diner

Meer bijzonder overnachten:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *