Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thailand | 3 Heerlijke Bangkok Hangouts

Thailand | 3 Heerlijke Bangkok Hangouts

Op het eerste gezicht lijkt het of er alleen maar chaos en hectiek is in Bangkok. Naast drukke wegen, toeterende tuktuks en krioelende mensen zijn ook een aantal heerlijke rustige plekjes vinden hoor. Ik zet er drie heerlijke Bangkok Hangouts voor je op een rijtje:

Heerlijke Bangkok Hangouts: Neilson Hays Library

Heerlijke Bangkok Hangouts Neilson Hays
Elke Thai is minimaal een maal in zijn leven in deze bibliotheek geweest. Op zoek naar informatie, voor het lezen van een boek, zelfs om een dutje te doen of om met je liefje af te spreken. Dankzij haar fraaie architectuur wordt de Neilson Hays Libarary gezien als de mooiste bibliotheek van het hele land. De architect van deze bibliotheek heeft eveneens de Throne Hall ontworpen.

Alle boeken die er staan zijn Engelstalig en alle medewerkers zijn van het vrouwelijk geslacht. Bovendien heeft de opdrachtgever, Dr. T. Heyward de bibliotheek als een monument ter nagedachtenis aan zijn vrouw Jennie Neilson Hays laten bouwen.
Voor meer informatie en routebeschrijving klik hier

Heerlijke Bangkok Hangouts: TCDC | Thailand Creative Design Centre

Heerlijke Bangkok Hangouts tcdc
Het Thailand Creative Design Centre is een fantastische plek als je een liefhebber bent van design en innovatie. Een plek om te leren, te enthousiasmeren, te inspireren en te bewonderen. Kijk je ogen uit om ontwerpen van ontwerpers uit de gehele wereld te bekijken. Een perfecte hangout voor studenten en iedereen die nieuwe ideeën op wil doen voor eigen creatieve ontwerpen.
Voor meer informatie klik hier

Heerlijke Bangkok Hangouts: Lumpini Park

Heerlijke Bangkok Hangouts Lumpinipark
Het eerste aangelegde park in Thailand werd onder het bewind van Koning Rama VII aangelegd. Het kreeg de naam Lumpini Park, vernoemd naar de geboorteplaats van Boeddha, in Nepal. Een heerlijke hangout om te ontspannen, van de natuur te genieten, lunchende studenten en passanten gade te slaan. Wanneer je even de hectiek van de stad wil ontsnappen, kom dan naar het Lumpini Park.

Welke Bangkok hangouts mis je nog in dit lijstje?

Meer Thailand:

Top 10 straatmarkten in Thailand
7 x doen op Khaosan road
Dilemma: Ayutthaya of Sukhothai

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *