Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws | Hoera! 50 jaar Singapore Tourism Board

Singapore Tourism Board blaast 50 kaarsjes uit

Dit jaar (2014) viert Singapore Tourism Board haar 50e verjaardag. Ter ere van deze gelegenheid heeft men een campagne gestart, waarbij verleden, heden en toekomst van Singapore centraal zullen staan.

Geboorte van Singapore Tourism Board en…..

In 1964 ziet Singapore Tourism Board het levenslicht. Maar dit is niet de enige baby die in de stadsstaat ter wereld komt. Het iconische symbool van de stad, de Merlion‘ trakteert eveneens op beschuit met muisjes.
Door de vier decennia heen is het verkeersbureau bij tal van ontwikkelingen betrokken. De heropening van het fameuze Raffles hotel (1991) (lees ook het artikel over de Singapore Sling) is een van die mijlpalen. De opening van Gardens at the bay (2012) is er een om niet snel te vergeten of de onthulling van het huidige logo/slogan YourSingapore (2010) zijn slechts enkele voorbeelden.

De aftrap

Het nieuwe jaar staat bol van de festiviteiten. Een kleine greep uit het aanbod: Wat dacht je van wat swingen tijdens het Singapore International Jazz Festival? Of laat je liever je sportieve kant zien? Doe dan mee aan de zogeheten Marina Run. Genieten met je hoofd in je nek is ook een mogelijk. Het kan tijdens de Singapore Airshow. Misschien kies je wel een heel andere activiteit, de keuze is immers reuze.
➡ Het volledige programma lees je hier

Nog vele jaren STB

OmniTraveler komt graag in Singapore en wenst daarom Singapore Tourism Board nog vele jaren toe. Zodat reizigers van over de gehele wereld met eigen ogen kunnen aanschouwen waar een klein stukje Azië groot in kan zijn.

Was jij al eens in Singapore? Leuk he?

Meer Singapore:

Singapore wordt soms afgedaan als saai. Een plek voor een stopover naar Australië of Nieuw-Zeeland. In het artikel
Singapore, de stereotypen voorbij toon ik je hoe veelzijdig dit stukje Azië is.

Ben je nog nooit in Singapore geweest. Lees dan snel:5 x doen tijdens je 1e keer Singapore

Gek op lekker eten? Dan zit je in Singapore, the Food Capital of Asia goed
Singapore Singapore Tourism Board

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *