Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Siblu Villages, binnenkort ook buiten Frankrijk

Siblu Villages ballonnen

Siblu Villages, misschien heb je wel eens van deze vakantieaanbieder gehoord. Misschien ook wel niet. Eigenlijk zijn er nog (te) weinig mensen bekend met deze keten. Tijd om daar verandering in te brengen. Eind mei (2018) mocht OmniTraveler een presentatie bijwonen om Siblu Villages beter te leren kennen.

Siblu Villages

Siblu Villages Rotterdam 2018
Op het moment van schrijven heeft Siblu Villages 19 vakantieparken. Niet zomaar een camping, maar allen 4-sterren campings, gelegen op A-locaties op diverse plekken in Frankrijk. De luxe stacaravans, of mobile homes, die er te vinden zijn, zijn perfect voor een vakantie met het gezin, maar ook ideaal voor stellen die buiten het hoogseizoen, in alle rust van de prachtige omgeving willen genieten.

Vive la France

Voor ware Frankofielen is het misschien lastig kiezen, aangezien de campings op diverse populaire plaatsen in Frankrijk liggen. Wat kies jij? Ga je voor een vakantie in het historische Normandië? Of breng je je vrije dagen liever door aan de prachtige kust van Bretagne? Misschien kies je wel voor een verblijf in Aquitaine, Loire Atlantique of Charente-Maritime. De populairste campings van Siblu vind je in de Languedoc en aan de Côte d’Azur. Lastig kiezen he?
➡ Je treft alle campings op een rij, op de Nederlandstalige website van Siblu Villages

Accommodatie

Siblu Villages interieur
Huur je een accomodatie, dan heb je plaats voor 4-8 personen. De chalets zijn ingedeeld (afhankelijk van welk type je kies) in 2 tot 3 slaapkamers. Bij de grootste stacarvans heb je zelfs 2 badkamers tot je beschikking. Daarnaast is elk type stacaravan uitgerust met een keuken en staat er comfortabel meubilair op je te wachten. De afmetingen van de stacaravans variëren van 25m² tot 40m².

Speerpunten

Siblu Villages zwembad met lifeguard
Wat maakt een vakantie bij Siblu Villages, anders dan op andere campings? Een paar voorbeelden:

  • Plezier, persoonlijke noot en vrijheid staan bij Siblu hoog in het vaandel
  • De kids clubs zijn bij de prijs van de overnachtingen inbegrepen
  • Er is volop entertainment. Spreken je kids geen Frans? Geen probleem, het animatieteam spreek ook Engels en/of Nederlands
  • Bij het zwembad is een life guard aanwezig. In Frankrijk niet verplicht, maar bij Siblu gaat men voor safety first
  • Grote zwembadcomplexen met glijbanen en zogeheten splash zones

Vriendjes voor de kleintjes

Omdat ouders ook vakantie hebben ;), is de Siblu Kids Clubs zijn 5 dagen per week geopend. Gedurende 2 uur ‘s ochtends en
2 uur in de middag entertainen de mascottes van het park, Max, Lili & Patch de jongste gasten. Voor elke leeftijdscategorie is er een op maat gemaakte club. Verdeeld in groepen in de leeftijd van 1 -3 jaar, 4 – 7 jaar, 8 – 11 jaar en 12 – 15+ jaar.

Siblu Villages onthoud die naam

Ondanks het feit dat het bedrijf al een paar decennia meegaat, de bezettingsgraad hoog is (op tijd boeken!), is dat geen reden om op de lauweren te rusten. Tijdens de prestentatie geeft marketing manager Lyndsey McKinnell aan genoeg in petto te hebben voor de (nabije) toekomst.

  • Verdubbeling van het aantal vakantieparken de komende 5 jaar
  • Internationale uitbreiding – Campings in het buitenland

Zijn slechts twee van de zaken die op de planning staan. Lyndsey laat tijdens haar praatje vallen dat Siblu Villages wellicht vanaf dit jaar (2018) ook in Nederland zal neerstrijken. Onthouden dus die naam.

Lees ook:

Finistère, het einde van de wereld in Bretagne
Laat je betoveren door Blois
Parijs 3 x slim de stad verkennen

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

2 reacties

    1. Ja, goed nieuws! Snel een keertje naar camping In de Bongerd in Oostkapelle of camping De Oase in Renesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *