Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reisschema Thailand – Einde 6 maanden backpacken

Een half jaar door Azië reizen bracht me voor een tweede maal in Thailand. Ik deed er andere dingen dan tijdens mijn eerste bezoek. Kijk maar in dit reischema Thailand – deel 2.

Tijd vliegt

Hallo Thailand, daar ben ik weer! Een reisschema van een half jaar backpacken leest snel weg. In real life vlogen de zes maanden ook om, voordat ik er erg in had, ontving ik voor de tweede maal een stempel voor Thailand in mijn paspoort en ik wist dat dit voorlopig de laatste zou zijn.

Vakantie tijdens het reizen

Tijdens mijn tweede bezoek aan het land vierde ik vakantie. Ik was na al het reizen eigenlijk wel toe aan vakantie. Ik hing op Phuket en Samui de toerist uit. Lag dagen op het strand, at pizza in plaats van pad thai en liet me zelfs verleiden tot het kopen van een oerlelijk souvenir bordje tijdens een bezoek aan James Bond Island.

➡️ Lees ook: Hoe ik vakantie nam tijdens het reizen

Aytthaya

Verder bezocht ik ook nog Ayutthaya, iets wat je beter niet kunt doen als je eerder tijdens je reis naar Angkor Wat of een verlaten terrein van Wat Phu hebt mogen aanschouwen. Of kwam het omdat ik hier in December 2002 reeds uitgebreid rondslenterde, of vanwege de slapeloze nacht in een guesthouse waar ik een kamer huurde maar uiteindelijk op de gang moest slapen, anyway, Ayutthaya was het tijdens deze reis even niet voor mij.

Liefde voor Bangkok

Mijn laatste dagen als backpacker bracht ik door in mijn geliefde Bangkok, een stad die wat mij betreft nimmer verveelt. Ook al deed ik er weinig spectaculairs ik krijg nog altijd een warm gevoel als ik aan deze laatste dagen van mijn reis denk.

Inspiratie

Wellicht heb je ideeën opgedaan met het lezen van dit reisschema misschien was het een feest van herkenning of roept het meer vragen op over de avonturen die ik beleefde tijdens deze intense periode uit mijn leven. Verhalen zijn er nog genoeg te vertellen en van tijd tot tijd deel ik ze hier met je op Omnitraveler.nl. Stay tuned, keep you posted!

Het je vragen of opmerkingen? Laat een bericht achter.

Reisschema Thailand  Ayuthaya
Door je knieën zakken verplicht! @ Ayutthaya
Reisschema Thailand Phuket
Hoe toeristisch wil je het hebben? Ik speelde zelfs een partijtje mini-golf @ Phuket
Reisschema Thailand KoSamui
Buddha Beach @ Koh Samui

Reisschema Thailand – deel 2

03-11-2003 Pakse – grens met Thailand Vanaf grens via Ubon Ratchathani naar Nakhon Ratchasima
04-11-2003 Nakhon Ratchasima – Ayutthaya
05-11-2003 Ayutthaya – Bangkok
07-11-2003 Bangkok – Phuket per nachtbus
08-11-2003 Aankomst Phuket
14-11-2003 Aankomst Koh Samui
20-11-2003 Koh Samui – Bankok per nachtbus
21-11-2003 Aankomst Bangkok
27-11-2003 Vlucht Bangkok – Amsterdam

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *