Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reismuziek | Jack Johnson In Between Dreams

Je hebt van die nummers, je hoort ze en ineens ben je (terug) op reis. Dit keer neemt Jack Johnson me mee (terug) naar een aantal relaxte dagen op het Thaise strand van Koh Samet.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luieren bij Jeb’s

Na een trip naar Maleisië en Singapore leggen mijn reismaatje en ik aan in Thailand. We vinden zelf dat we wel een paar dagen strand hebben verdiend. We belonen ons zelf met een verblijf bij Jeps’ Bungalows op Koh Samet.

Misschien…

“Ik ga niet alle dagen op het strand liggen, hoor,” zeggen we tegen elkaar. “Nee, tuurlijk niet, we kunnen een dag met een bootje weg, naar een van de andere eilanden, of misschien een fiets huren en het eiland verkennen.” “Ja leuk!”

Nog een dag

Je voelt het waarschijnlijk al aankomen. Het driedaags verblijf verlengen we dag na dag, tot dat we uiteindelijk een volle week op het eiland doorbrengen. ’s Ochtends ontbijten we met onze voeten in het zand op het strand. We installeren ons in een van de ouderwetse strandstoeltjes, waar we later op de dag dan ook maar de lunch gebruiken. Aan het einde van de dag, wanneer de zon in de zee verdwijnt, verzuchten we naar elkaar; “na het diner eens informeren naar zo’n boottochtje…….”

Het ultieme vakantiegevoel door Jack Johnson

Al luierend op het heerlijke strand, draait de eigenaar van het hotel of zijn cd met Thaise krakers of het album van Jack Johnson In Between Dreams. Heerlijk!

Aan welk nummer koester jij reisherinneringen?

Meer reismuziek

Bird Thongchai Mcintyre
America – A Horse With No Name

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *