Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Reismuziek | In de taxi met White Flag van Dido

Thailand In de taxi met White Flag van Dido

Je hebt van die nummers, je hoort ze en ineens ben je (terug) op reis. Dat heb ik met het nummer White Flag van zangeres Dido.

Taxi naar Jomtien

Zo’n maand of vijf reis ik intussen al weer in Azië. Vanuit Cambodja aangekomen in Thailand. Op Khao San Road (ถนน ข้าวสาร) kan ik op een of andere manier mijn draai niet vinden. Ik bel een goede kennis van me, die al jaren in Thailand woont en werkt. “Kom, kom me opzoeken, ik heb je al veel te lang niet gezien,” klinkt het aan de andere kant van de lijn.” “Neem een taxi naar Jomtien en kom relaxen in mijn condo.” En dat doe ik. Ik check uit en loop naar de doorgaande weg en hou een taxi aan.

White Flag

Op het moment dat de taxi zich in beweging zet, kraakt de radio. De vriendelijke chauffeur draait wat aan de knoppen en plots klinkt het: “You’ve all been waiting for it, the this new White Flag from Dido.” Wanneer ik het nummer hoor, zit ik weer even in de taxi op weg naar de Thaise kust.

Aan welk nummer koester jij bijzondere reisherinneringen?

Meer reismuziek:

Bird Thongchai Mcintyre – Ma Tum Mai & Fan Jah
America – A Horse With No Name

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *