Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moederdag wordt dit jaar extra speciaal met Qatar Airways

moederdag actie Qatar Airways

Qatar Airways, heeft wellicht het beste cadeau voor moederdag. De luchtvaartmaatschappij nodigt je uit om deel te nemen aan de wedstrijd op Facebook en je geluk te beproeven. Wanneer je wint, vlieg je namelijk met twee personen naar Doha.

Moederdag actie: #FlywithMum

Met de hashtag #FlyWithMum brengt Qatar Airways hulde aan alle moeders.  De wedstrijd waarbij twee ticket worden weggegeven loopt tot en met zondag 12 mei 2019. Meedoen is simpel. De enige vraag die je hoeft te beantwoorden om de moederdag prijs in de wacht te slepen is: “Waarom is jouw moeder de beste reisgenoot?”.

➡️ Check hier even de voorwaarden voor deze moederdag winactie

Ontdek de wereld met de familie

Om deel te nemen, hoef je dus enkel en alleen maar een opmerking te plaatsen bij deze Facebook post voor Moederdag. Uit alle Nederlandse antwoorden wordt een gelukkige winnaar geloot, die samen met zijn of haar moeder gratis heen en terug naar Doha mag reizen.

reisleed

De perfecte gelegenheid voor een hippe citytrip of een ontspannen strandverblijf, of de combinatie van beide. Of misschien reis je nog een stukje verder. Qatar Airways heeft een scala aan bestemmingen. Wat dacht je van Bali, Thailand of Zuid-Afrika. Of misschien wel  Maleisië (Langkawi), de Filipijnen (Davao) of Vietnam (Da Nang).

Ontdek

Doha is een levendige stad die zeer de moeite waard is om te ontdekken voor passagiers, zowel als stopover bestemming als eindbestemming. De winnaars van de moederdagactie zijn de gelukkigen om deze opkomende stad te ontdekken.

High-end service

Met deze Moederdag-actie biedt Qatar Airways de winnaar ook de mogelijkheid om de alom geprezen high-end service van Qatar Airways te ontdekken.

Qatar Airways ging onlangs als winnaar naar huis na de TripAdvisor Travellers’ Choice Airline Awards 2019 in de categorie:

  • ‘World’s Top 10 Airline / Best Business Class’
  • ‘Middle East Best Airline / Best Major / Middle East Best Business Class / Middle East Best Economy Class’

Wat geef jij je mama voor moederdag?

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *