Ik geef het eerlijk toe, ik ben een sucker als het gaat om hotel amenities – de zeepjes, badschuim, shampoo en/of bodylotion in de badkamer van een hotel.

The Oberoi Hotel – Dubai

The_Oberio_Dubai
Reeds 1968 richtte Gimmo Etro zijn bedrijf op. Hij startte de onderneming met de productie van luxe stoffen voorzien van originele designs en aparte kleurencombinaties. Later werd er een cosmeticalijn toegevoegd aan het label voor luxe, elegante kleding met een Italiaanse stijl. In het Oberoi Hotel in Dubai  stonden deze hotel amenities voor me klaar in mijn reusachtige badkamer. Persoonlijk vond ik de geur iets te musk-erig.

The Hotel Brussels – België

The_Hotel_Brussels
Wat ooit begon als een apotheek in New York’s Greenwich Village – de oudste in Amerika – is vandaag niet enkel meer een plek om je recept in te leveren. Co Bigelow heeft een groot assoritement in verzorgingsproducten. De hotel amenities die ik terugvind tijdens mijn overnachting in The Hotel in Brussel ruiken verrukkelijk.

Landal Kasteeldomein de Cauberg – Nederland

Landal
Jaaaaaaaaaa Rituals! Sinds 2000 door de Nederlander Raymond Cloosterman op de markt gebracht. Je kunt mij geen groter plezier doen, dan een fles Rituals in mijn badkamer te zetten. Landal en Rituals zijn goede vrienden, want tijdens mijn verblijf op Kasteeldomein de Cauberg stond dit leuke pakketje al voor me gereed bij aankomst.

Hotel Manhattan Disneyland Parijs – Frankrijk

hotel manhattan disneyland paris
Spoiler Alert: Ik vond de hotel amenities in het Manhattan Hotel bij Disneyland Parijs, niet de lekkerste goodies die ik ooit in een hotelbadkamer tegenkwam. Wellicht wel de leukste, vind je niet?

Hotel amenities van Hotel Nobis Asten – Nederland

Hotel Nobis Asten
Van mijn overnachting bij Hotel Nobis verwachtte ik vooraf niet zo veel – ik bleek te vroeg geoordeeld te hebben – maar werd aangenaam verrast. De hotel amenities van het merk Bhuvana roken zeker niet zo goedkoop als de verpakking deed verwachten.

Voor wie het weten wil. Ja, ik neem hotel amenities mee naar huis, als ik ze lekker vind ruiken, anders blijven ze in de kamer achter.

Neem jij ook de hotel amenities mee naar huis? In welk hotel hebben ze de lekkerste geurlijn?

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather