Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netflix, de beste reis programma’s. Bingewatchen maar!

Meisje met mobiel Netflix iPhone 8 refurbished bij KPN

Reizen met Netflix

Deze leuke Netflix reis must-sees maken hetwachten, tijdens het reizen minder erg. Zodat wachten op de vlucht naar je bestemming of  wachten op lokaal vervoer of om bij je accommodatie in te kunnen checken niet zo erg meer is. Gebruik je niet om (spreekwoordelijk) uit je neus te eten, maar om heerlijk op je telefoon te netflixen. Veel plezier!

Telefoon mee op reis

Om toffe series te bekijken tijdens het wachten op een van je reizen, is je telefoon je beste maatje. De iPhone 8 refurbished bij KPN is daar ideaal voor. Al het goede van een Iphone, tegen een schappelijke prijs. Zo hou je meer geld over voor je Netflix abonnement en om te reizen natuurlijk!

Wachten en netflix kijken op de luchthaven

Dark Tourist

In het Netflix programma Dark Tourist bezoekt journalist David Farrier duistere locaties waar een normale toerist niet dood gevonden wil worden.

The Layover met Anthony Bourdain

Anthony Bourdain’s The Layover, doet je watertanden. De – helaas overleden – voormalige chef kok reist de wereld over en laat je zien, wat er op culinair gebied de moeite waard is tijdens je overstap tussen de ene en de volgende vlucht. Wij zijn fan!

Ugly Delicious

Meer eten! Want reizen en spijzen zijn wat OmniTraveler betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden. In dit programma duikt de wereldberoemde New Yorkse chef David Chang elke aflevering in de geschiedenis van iconisch eten. Een programma waar je maag van gaat knorren. Reken maar.

Zeg je Netflix, zeg je Narcos

Voor iedereen die naar Colombia af reist, moet simpelweg de populaire Netflix-serie ‘Narcos’ bekijken. De serie vertelt het verhaal over het leven van de Colombiaanse cocaïne smokkelaar Pablo Escobar. Niet alleen leer je alles over de drugsgeschiedenis van het land, je leert eveneens zaken over de geschiedenis van het land door de prachtige shot, weet je waar je straks heen wil tijdens je reis.

Ook op Netflix: First they killed my father

Het boek wordt door veel reizigers – die naar Cambodja reizen – al verslonden, maar de serie is er een die ook moet zien. Het verhaal gaat over de Cambodjaanse schrijfster en mensenrechtenactiviste Loung Ung. Zij vertelt over de gruwelijkheden die ze als kind tijdens de Khmer Rouge periode in haar land heeft meegemaakt. Bereid je voor op een zeer heftige film, maar ook leerzaam. Een aanrader, zeker wanneer je naar Cambodja op reis gaat.

First Contact: Lost Tribe of the Amazon

In de indrukwekkende documentaire ‘First Contact: Lost Tribe of the Amazon’ zie je hoe antropoloog José Carlos Meirelles in contact komt met deTxapanawa-stam die afgezonderd en geïsoleerd diep in het Amazonewoud van Brazilië wonen. Een ontmoeting die niet altijd zonder risico is.

Ook een topper op Netflix; Marco Polo

Asiaholic moet ik vanzelfsprekend de serie Marco Polo noemen? Het verhaal is gebaseerd op de avonturen van de gelijknamige beroemde ontdekkingsreiziger en speelt zich af in Mongolië van de dertiende eeuw.

➡️ Lees ook:Zo bespaar je op je telefoonkosten tijdens het reizen

 

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *