Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cruise Event meert aan in Eindhoven

Cruise_Event_Eindhoven (3)    Cruise_Event_Eindhoven (7) Cruise_Event_Eindhoven (8)  Cruise_Event_Eindhoven (10)  Cruise_Event_Eindhoven (12) Cruise_Event_Eindhoven (13)   Cruise_Event_Eindhoven (16) Cruise_Event_Eindhoven (17) Cruise_Event_Eindhoven (18)   Cruise_Event_Eindhoven (21) Cruise_Event_Eindhoven (22)     Cruise_Event_Eindhoven (27) Cruise_Event_Eindhoven (28) Cruise_Event_Eindhoven (29) Cruise_Event_Eindhoven (30)

Cruise Event, meert voor de eerste keer in Eindhoven aan

In het weekend van 11 en 12 april 2015 vond het Cruise Event in Eindhoven plaats. Voor René Kok van ANNONU Events een spannend weekend. Ondanks dat het de vijfde editie van het evenement is, is het de eerste keer dat het niet in de randstad plaatsvindt. Meer en meer vakantiegangers overwegen een cruisevakantie. De consument gaat echter niet zo maar over een nacht ijs, ze hebben behoefte aan uitgebreide informatie over de verschillen tussen de diversiteit aan cruiseschepen, de zeilmogelijkheden en de keur aan rederijen, alvorens tot reservering over te gaan. Om in Brabant op die groeiende vraag in te spelen, komt Kok dit weekend voor de eerste keer naar Eindhoven.

Kleinschalig

Naast de mogelijkheid voor de bezoekers om een-op-een gesprekken te voeren met de 35 exposanten, was het tevens mogelijk aan te schuiven bij een van de vele presentaties die gedurende het weekend gegeven werden. Daarnaast boden verschillende exposanten diverse acties, tijdens de kleinschalige beurs. Variërend van een tegoedbon, een complete riviercruisevakantie of het winnen van een scheepsbezoek aan boord van bijvoorbeeld Holland America Line.

Bezoekers

“Ondanks de kleinere opzet dan in Amsterdam en Rotterdam, hoop ik gedurende het evenement, dat ik in samenwerking met CLIA, ’s werelds grootste branche-associatie van cruiserederijen, organiseer, zo’n 2.500 bezoekers te mogen ontvangen,” vertrouwt René Travelpro toe, kort na de opening op de zaterdagochtend. “Echter,” zo vervolgt hij zijn verhaal,” tijdens onze eerste editie in Antwerpen gingen we daar ruim overheen.” Uiteindelijk mocht het Cruise Event Eindhoven 1724 enthousiaste (toekomstige) passagiers begroeten.

Meer info:

Heb je het Cruise Event Eindhoven gemist? Je kunt dit jaar nog op de volgende lokaties terecht omtrent alles over cruisen:
• 26 en 27 September 2015  | Waagnatie | Antwerpen
• 17 en 18 oktober 2015 | Passenger Terminal | Amsterdam

Dit artikel schreef ik voor/verscheen in reisvakblad TravelPro – the Dutch Travel Trade Magazine #16 verschijningsdatum 15 april 2015

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

2 reacties

  1. Wat leuk! Cruisen is echt iets wat ik snel wil doen… Op zo’n cruise over de Middellandse Zee of met de Holland America Line. Of, of naar de Fjorden! Oohh opties te veel..

    1. Hi Merin, ik heb mijn zinnen enigszins op een tocht per Star Clipper gezet, een luxe zeilcruise, *zucht* Ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *