Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hotelweek, luxe overnachten voor een paar tientjes

Hoera, Hotelweek 2014 gaat morgen van start!
Hotelweek

Hotelweek 2014 gaat van start

Op dinsdag 5 november om 10.00 uur is het zover, dan gaat HotelWeek 2014 officieel van start. Het concept ‘luxe hotels, lage prijzen’ is tijdens de 6e editie nog verder uitgebreid. Dit jaar nemen meer dan 265 hotels deel aan de actie, waarvan 24 hotels over 5 sterren beschikken. Nieuw in deze editie is de bestemming Oostenrijk en de mogelijkheid om te overnachten tijdens Oud & Nieuw in steden als Utrecht of Maastricht.

Meer luxe dan ooit

Het aanbod van tophotels is dit jaar groter dan ooit, met ruim 265 deelnemende hotels. De bestemmingen zijn divers, met hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Oostenrijk is dit jaar nieuw in het rijtje. Topbestemmingen zoals Amsterdam, Brussel, Keulen en Düsseldorf zijn ook terug te vinden in de lijst. Nieuwe aanwinsten zijn de 5-sterrenhotels Mainport Design Hotel Rotterdam en NH Barbizon Palace in Amsterdam.

Boeken en overnachten

Een luxe hotelverblijf kan van dinsdag 5 november 10.00 t/m dinsdag 12 november 18.00 geboekt worden op HotelWeek.nl. De aankomstperiode is van 31 december 2013 t/m 12 januari 2014. HotelWeek.nl biedt 4-sterrenhotels voor 25 euro per persoon en 5-sterrenhotels voor 35 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt. Ook zijn er VIP-arrangementen te boeken vanaf 50 euro per persoon per nacht. Deze arrangementen bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles prosecco op de kamer. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief reserveringskosten.

Overnachtingen geboekt via hotelweek actie:

Dolce La Hulpe Brussels
Hotel BLOOM designhotel in Brussel

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *