Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handbagage – Balanzza Truco 3 in 1 trolley

Balanzza Truco, ideale handbagage trolley

Je kunt het je waarschijnlijk maar moeilijk voorstellen, maar tot voor vorige week had ik nog nooit met alleen handbagage gereisd. Met gemak stap ik in en uit een vliegtuig, maar check daarbij mijn bagage altijd in. Voor een reis naar Bruisend Benidorm was echter de vereiste alleen met carry-on luggage op de luchthaven te verschijnen.

Tijd voor nieuwe handbagage

Oké, daar was ik dus niet helemaal op berekend. Mijn eeuwenoude trolley die ik ooit van oud-werkgever Kras eens had ontvangen voldeed absoluut niet meer aan mijn eisen – en bleek in de afgelopen decennia ook enigszins vergaan. Conclusie er moest een nieuw exemplaar komen. Na wat zoeken op internet koos ik voor de Balanzza Truco 3 in 1 koffer via Reisartikelen.nl
Balanzza Truco 3 in 1 koffer

Balanzza Truco 3 in 1 koffer

Nu we toch aan het shoppen zijn….

Met alleen een nieuwe koffer was ik er nog niet. Bij vliegen met handbagage komt nog een probleem om de hoek kijken. Je kunt namelijk niet zo maar gedachtenloos je toilettas met je favoriete spulletjes volgooien, nee, er gelden regels voor handbagage.

Natuurlijk, had ik onlangs net twee grote flessen zonnebrand ingeslagen en waren mijn kleinverpakkingen allemaal op. Omdat ik geen zin had om nieuwe verpakkingen aan te schaffen, besloot ik tot een ander soort aanschaf over te gaan. Die van hervulbare flesjes. Bij de ANWB winkel vond ik een setje met daarin: 3 stuks 100 ml PE flesje met klep pet, 2 stuks 20 gram potten, 2 stuks 10 gram potten. Verpakt in een transparant EVA tasje (hoe toepasselijk). Ik voeg er ook nog twee kleine Silicone Reisflesjes aan toe. Misschien heb ik ze dit keer niet nodig, maar je kun deze exemplaren eenvoudig met een zuignap aan de douchewand plakken, lijkt me zeer handig.

Handbagage

En dan stuit ik op nog iets handigs, de bagageweger. Van mijn grote bagage weet ik uit ervaring dat ik nooit aan de toegestande 20 kilo kom. Voor handbagage heb ik geen idee en mijn nieuwe koffer biedt veel ruimte, dus ik ben bang snel te veel in te pakken. Bijbetalen en een verlengde incheckprocedure wil ik sowieso voorkomen, dus ik voeg de weger aan mijn mandje toe.

bagageweegschaal handbagage

Ook handig

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

5 reacties

  1. Hé, wat een grappige trolley zeg. Die heb ik nog nooit gezien! Maar hij lijkt me in zijn totaliteit al snel toch iets te dik, of vergis ik me nou?

    1. Hey Denise, voor Transavia was deze trolley 2 cm te dik. Voordeel, je kunt het voorste gedeelte (=laptoptas) en bovenstuk eraf halen en dan heb je dus een kleiner exemplaar. Zo heb ik ‘um afgelopen week ook mee naar Benidorm genomen. Uitgebreide recensie volgt nog. Gr. Eva

  2. Ik vloog een aantal x met alleen handbagage, maar gewoon een koffer is favoriet. Dan kan je ook nog es wat leuks kopen op je bestemming!

  3. Well done! Ik reis regelmatig alleen met handbagage maar niet als het koud en/of heel slecht weer kan worden… het wordt dit weekend een flinke uitdaging dus 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *