Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tips voor Londen, neuzen, dino’s en meer

Tips voor Londen gevraagd! Dat was mijn oproep toen ik na bij 20 jaar de stad weer zou bezoeken. Nou dat heb ik geweten.

Gevraagd: Tips voor Londen

Eind 2015 ging ik, na een afwezigheid van bijna twee decennia, weer eens terug naar de hoofdstad van Groot-Brittannië, Londen. Via een artikel hier op OmniTraveler.nl en Social Media riep ik de hulp van meer ervaren Londen-gangers in en ontving een bak met leuke tips. Gezien het feit dat ik zeer beperkt was in de tijd – ik was er slechts 10 uur -, vielen vele opties, helaas, af. Daarom bundel ik ze hier, wat is het een leuk lijstje met tips voor Londen geworden.

Tips voor Londen

Trendy & hip

Rogier Bloem van Cityguys reageerde vrijwel direct na mijn schreeuw om help op Twitter. Hij omschrijft zichzelf als een hamburgerliefhebber met een passie voor social media. Hij stuurde me een artikel vol inspiratie voor leuke trendy restaurants en hippe bars in de wijken Shoreditch en Soho
Alle fijne plekken lees je terug in dit artikel: Stedentrip Londen weekendguide

Heus, iets met een neus

Daisy, van All day every Daisy, raadde me Electric Avenue Market in Brixton aan. Ze voegde het Dinosaur Park in Crystal Palace en het utzicht vanaf Greenwich Park daar aan toe. En iets met een neus…..Wat? Dat lees je in haar artikel voor Expedia: De grootste neus van Londen

Tips voor Londen

Foodtour!

Vragen inzake steden, kunnen eigenlijk maar door een iemand beantwoordt worden; Esther van Mooistestedentrips. Haar overtuiging is: een stedentrip is dé manier om er even helemaal tussenuit te zijn. Hoe kun je het daar nu niet mee eens zijn?
Voor haar tip: Eating London Tours keer ik graag een keer terug naar de Britse hoofdstad.

“Gympjes aan en lekker gaan lopen”

Zo luidde het advies van Daphne van TravelOclock. Uit haar artikel Mijn Londen, voor jou pikte ik er een bezienswaardigheid uit, die ook anderen me influisterden. Het, zoals Daphne het noemt het ‘Naturalis van Engeland’.

Tips voor Londen

Meer tips voor Londen

Tenslotte tweette Steven van Airwaysfoodie me: “de straatjes rond Queenswater zijn leuk om in rond te slenteren. En Kensington High str is ook altijd aangenaam.” Explorista Milou raadde me aan een paar uur in het Museum of Londen te doden.

Tips voor Londen

Die tien uur die ik in december 2015 tot mijn beschikking had, waren dus écht, écht veel te weinig. Londen, ik kom terug en ik beloof je dat het deze keer niet zo lang zal duren als de afgelopen keer.

Wanneer ga jij naar Londen? Of ben je pas geweest? Méér tips voor Londen, zijn altijd welkom!

Laat ze gerust hier achter als comment, zodat ik ze gemakkelijk terug kan vinden, als het moment van een nieuwe citytrip naar Londen daar is.

Lees ook:

Groot-Brittannië | 10 uur Londen

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *