Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lannoo’s Autoboek voor je ultieme roadtrip

Lannoo's Autoboek

Met een Lannoo’s autoboek wordt je roadtrip gegarandeerd een succes

Je ultieme roadtrip plannen wordt een eitje met een van de exemplaren van Lannoo’s Autoboek.

Lannoo’s Autoboek; hit the road

Wat is er heerlijker dan de boel de boel te laten, in je (huur)auto te stappen en het avontuur tegemoet te rijden. Wacht, je wil liever vooraf het een en ander uitzoeken. Dan is het boekwerk echt iets voor jou. In deze handige boekwerken tref je alle praktische informatie om die je nodig hebt om jouw droomreis op wielen tot in de puntjes voor te bereiden.

Gemak dient de mens

Het Lannoo’s Autoboek toont je voor tal van verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa perfecte reisroutes. De boeken zijn verder zo ingedeeld dat elke route weer is opgedeeld in dagetappes. Kortom jij bepaalt hoe jouw reis eruit komt te zien, je maakt gemakkelijk je eigen reisschema op maat.

Naast prachtige foto’s en handige kaartjes beschrijft deze autogids de mooiste regio’s van je reisbestemming en stippelt de leukste routes voor je uit. Ook praktische info ontbreekt uiteraard niet.

Nieuwe titels

Lannoo's Autoboek
Naast de klassiekers als Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten brengt de uitgever in april (2018) een drietal (ver)nieuw(d)e titels op de markt.

Lannoo’s Autoboek: Cuba

Met de recentelijke ontwikkelingen in het land kon deze titel uiteraard niet uitblijven, Cuba. Rij zonder zorgen door het land waar oldtimers hoogtij vieren. Rij langs het dagelijks leven van de Cubanen en aanschouw hoe de communistische Cubaanse staat steeds toegankelijker wordt. Let’s hit the road!

Lannoo’s Autoboek: IJsland

Eerder was deze bestemming opgenomen in Lannoo’s Autoboek – Denemarken, Zweden, Noorwegen en Ijsland, maar nu heeft Ijsland haar eigen boekwerk. Niet onbegrijpelijk, de bestemming wint elk jaar al meer aan populariteit. Passeer watervallen, geisers en warm water bronnen en vergeet natuurlijk niet te stoppen om al het moois goed in je op te nemen.

Lannoo’s Autoboek: Nieuw-Zeeland

Cruisen op het Noorder- of Zuidereiland, of beiden. De makers van deze gids stippelen de mooiste routes van je uit. Laat je mond openvallen van zal je mond door de adembenemende landschappen die je passeert en geniet van achter je stuur van de prachtige omgeving en adembenemend mooie landschappen.
➡ Op zoek naar een andere toffe roadtrip bestemming hier tref je alle titels op een rijtje

Welke roadtrip kies jij?

Lees ook: Roadtrip Jamaica

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *