Zoek
Sluit dit zoekvak.

Behind the scenes juni 2019 – een kijkje in het leven van (een) OmniTraveler

januari 2024 behind the scenes

Juni 2019 is voorbij gevlogen. In mei verscheen de eerste ‘Behind the scenes’ en zo is de maand juli al weer aangebroken. Tijd om even terug te blikken. Tijd voor een kijkje in het leven van (een) OmniTraveler.

Juni 2019

Juni was een maand vol evenementen, uitjes en andere bezigheden. De agenda was rijkelijk gevuld, vandaar dat gevoel dat de maand voorbij gevlogen is.

Landal Village l’Eau d’Heure

Landal Village l'Eau d'Heure park

Het eerste weekend van juni was ik te gast bij Landal Village l’Eau d’Heure, waar ik tal van activiteiten ondernam. Het enige minpuntje; het weer gooide een aantal keer enigszins wat roet in het eten.

➡️ Lees je meer over het verblijf op Landal Village l’Eau d’Heure

German Summer Cities

juni 2019 Duitsland German Summer Cities Amsterdam

Het Duits Verkeersbureau organiseerde in Amsterdam een driedaags programma vol culturele, culinaire en muzikale hoogtepunten. Duitse lekkernijen en sfeervolle klanken stonden garant voor een gezellige avond.

➡️ Nieuwsgierig wat het event inhield en welke Duitse steden in de zomermaanden een bezoek waard zijn? Je leest het hier

Hilversum

RonReizen magazine nummer 2 juni 2019

Voor de lancering van het tweede nummer van RonReizen Magazine (waarin ik ook te lezen ben) toog ik naar Hilversum. Een stad die me aangenaam verraste.

Nederland Hilversum Raadhuis Dudok buitenkant

➡️ Hilversum, mediastad, groene stad, stad van Dudok

Kennemer duinen, Bloemendaal & Haarlem

Nederland Haarlem hofje

Een week na mijn ontdekkingen in Hilversum, trok ik richting Haarlem. De jaarlijkse terugkerende barbecue van de ANVR en Schiphol werd ook dit jaar gehouden in Bloemendaal. Ik knoopte er een bezoek aan de Kennemer duinen aan vast. Sliep in een zogeheten seashack op een camping in Bloemendaal en fietste de ochtend na de BBQ per OV-fiets naar Haarlem om nader kennis te maken met de hoofdstad van de provincie Noord-Holland.

➡️ Haarlem, van strandwal tot supergezellige muggenstad

Dit stond in Juni 2019 eveneens in de agenda

ontvangen boeken juni 2019

  • In juni 2019 stond de halfjaarlijkse controle bij de tandarts gepland. Geen gaatjes!
  • Op OmniTraveler verschenen 12 nieuwe artikelen in de maand juni
  • De postbode belde verschillende keren aan met een pakketje. Diverse boeken liggen te wachten om gelezen te worden. Recencies verschijnen in juli online
  • Ook belde de postbezorger een keer aan om de testproducten van Holland & Barrett af te leveren. Hoe ik deze beoordeelde lees je in het aankomende HEALTHY magazine (verkrijgbaar bij de Holland & Barrett winkels)
  • Twee dagen mocht ik wederom de rol van extern gecommitteerde vervullen aan de BUas (voorheen NHTV) in Breda. Zes kandidaten konden na afloop opgelucht adem halen. Alle scribenten zijn geslaagd.
  • Ik at tapas op Michelin sterren niveau. Een zeer goed verzorgde avond georganiseerd door Turisme Comunitat Valenciana, het Verbond van Horeca Ondernemers en Toerisme van de Comunitat Valenciana (CONHOSTUR) en de Ambassade van Spanje in Den Haag
  • Oh, en ik spendeerde heel veel uren in de trein

Wat deed OmniTraveler in juni 2019

Luxemburg

Luxemburg

Op de laatste dag van juni 2019 keerde ik terug van een driedaagse stedentrip naar Luxemburg-stad.

Juli 2019

Mijn plannen voor juli? Het grootste gedeelte van deze maand (en de eerste week van augustus) vier ik vakantie. Ik ga naar Valencia, Menorca, Mallorca, Formentera en Ibiza.

Wat zijn jouw plannen voor juli en wat deed je in afgelopen juni?

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *