Zoek
Sluit dit zoekvak.

Masters of LXRY Amsterdam ook voor luxe reizen

Op een regenachtige decemberdag leidt Fred van Eijk, general manager van Travel Counsellors, me rond op het Travel Square op Masters of LXRY in Amsterdam.

Masters of LXRY
Fred van Eijk general manager Travel Counsellors
Masters of LXRY
Olya van der Kraan Verkeersbureau Oman & Danielle Kloeg DK Travel Service
Masters of LXRY
Goedlachse dames van Etihad
Masters of LXRY
Irene Bijnen Seabourn & Marijn ten Hoeve Cruise Travel
Masters of LXRY
Largo Villas: Linda Rijk & Mariska Bouwer
Masters of LXRY
Links Ryan Hart sales representative Bacuti & Hyatt regency midden Elton Barour sales representative Europe Aruba Tourism Authority rechts stagiaire Aruba Tourism Authority
Masters of LXRY
Oryx Private Tours Africa | Micheal Roomer & Bernard Bakken
Masters of LXRY
MD Travel (Marokko aanbieder) – Céline Deschamps sales & Marketing & Said Maâroufi managing director

Meer beursvloer tijdens de 13e editie Masters of LXRY

De voormalige miljonairsfair is een jaarlijks terugkerend high-end lifestyle evenement, gehouden in de RAI te Amsterdam. Dit jaar is reeds de dertiende editie. Een getal dat zeker geen ongeluk brengt, aangezien de beurs groter is dan de eerder gehouden edities. Het aantal bezoekers wordt tijdens mijn bezoek, op de eerste beursdag, geschat op 40.000. Er vinden lanceringen en primeurs plaasts op het gebied van kunst, snelle auto’s, diamanten en haute couture. Daarnaast kan de bezoeker in alle rust en stijl zich laten informeren over zijn volgende reisbestemming.

Kruisbestuiving

“Onze klanten kunnen hier op het prachtige, door Prades Interior Concepts ingerichte, Travel Square zich oriënteren op een van hun volgende reizen. Er hangt hier een gemoedelijke sfeer, voor een hapje, een drankje en live muziek is gezorgd,” aldus van Eijk. “Elke dag zijn een aantal van onze Travel Counsellors hier op de beursvloer aanwezig. Zij voorzien huidige, maar ook potentiele klanten, van advies over hun droomreis.” Fred vervolgt zijn verhaal;” Ten opzichte van 2013 staat er bijna het dubbele aantal exposanten op ons reisplein. Deze beurs is niet alleen een prettig ontmoetingspunten voor onze huidige clientèle het brengt ons tevens nieuwe leads. De gasten die bij overige standhouders zijn uitgenodigd, bezoeken ook onze participanten, het is een kruisbestuiving.”

Gevarieerd aanbod

“We verwachten veel van deze beurs,” vertelt Mariska Brouwer, contract & brand coördinator van Largo Villas. Als betrekkelijk nieuwe speler op de markt, is het afwachten hoe ons product ontvangen wordt. We verhuren privé villas en eilanden in het hogere segment. Onze doelgroep hopen we hier te treffen.” Ana en Rosa van het Spaans Verkeersbureau zetten in op luxe treinreizen en de reizen waarbij de klant in paradores overnachten. De bezoeker kan aanschuiven bij hotelketens, luchtvaartmaatschappijen, DMC’s of zich laten informeren over cruisereizen. Een gevarieerd aanbod, voor ieder wat wils.

Dit artikel schreef ik voor reisvakblad TravelPro – the Dutch Travel Trade Magazine #26 verschijningsdatum 24 december 2014

Meer info over Masters of LXRY, check de officiële website

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *