Zoek
Sluit dit zoekvak.

Valentijn emigreerde naar Oostenrijk en werkt nu bij Alpendreams

Oostenrijk Alpendreams

Alpendreams maakt je droom voor een eigen (tweede) huis in Oostenrijk waar. Winters vol sneeuwplezier en in de zomer eindeloos wandelen of fietsen. Oostenrijk heeft elk seizoen iets te bieden. Hier een eigen huis hebben? Waarom eigenlijk niet? Gastvrij Oostenrijk is een prachtig vakantieland en verhuur rendement is goed. Klinkt interessant niet waar?

Veelzijdig Oostenrijk

Het maakt niet uit of je Oostenrijk in de zomer of in de winter bezoekt, een bezoek aan dit land is altijd een goed idee. De lokale bevolking is er gastvrij, de natuur is puur en prachtig en is de ideale bestemming om actief bezig te zijn.

Omdat Oostenrijk zo veelzijdig is, spreekt het vele doelgroepen aan, die er elk een uitgebreid pakket aan vrijetijdsbesteding vinden. ’s Zomers is het land een walhalla voor liefhebbers die van lange (berg)wandelingen. Daarnaast zijn er tal van fietsmogelijkheden. Variërend van een rustig ritje langs een van de meren tot een sportieve uitdaging uitgaan in de bergen of op een van de bikeparks die het land rijk is. Ook golfers weten meer en meer de weg naar het Alpenland te vinden en wie even helemaal tot rust wil komen, geniet in de wellness centra.

Familiebedrijf Alpendreams

Hier verblijven, permanent of tijdens een van de seizoenen, is voor velen een droom. Laat dromen geen bedrog zijn. Dromen zijn er om werkelijkheid te worden. Echter een huis kopen in Oostenrijk gaat anders in zijn werk dan de aanschaf van een woning in Nederland of België. De wet en regelgeving zijn anders dan het eigen land. Het is van belang dat bij een dergelijke aankoop je ervan op aan kunt dat alles 100% klopt. Familiebedrijf Alpendreams staat voor je klaar wanneer je met dergelijke plannen rondloopt.

Verliefd

Valentijn Hubers komt al zijn hele leven in Oostenrijk. Als kind werd hij jaarlijks door zijn ouders meegenomen naar de bergen. Hij werd verliefd op de omgeving en op skiën. Ook al werkte een tijd als skileraar, toch had hij nooit verwacht zich definitief in Oostenrijk te vestigen. Pas toen zijn vader aan de bel trok dat hij Alpendreams niet meer in zijn eentje wilde runnen, pakte Valentijn zijn boeltje en emigreerde naar Sell am See Kaprun.

Zijn liefde voor Oostenrijk werd enkel heftiger toen hij ook nog eens zijn hart verloor aan een lokale dame, die hij thans zijn vrouw mag noemen.

Oostenrijk Alpendreams zomer

Wensen

Valentijn: ”Onze klanten zijn erg divers. Zoveel mensen zoveel wensen. De een zoekt het ideale ski in/ski out wintersport chalet, de ander wil het liefst omringd worden door de natuur en alleen het klateren van een beekje horen. Alpendreams focust derhalve niet op een bepaald type woning, maar biedt een gevarieerd aanbod aan. Ons aanbod kenmerkt zich echter wel door kleinschaligheid. Dikwijls zijn de woningen in onze selectie vrijstaand of ze maken deel uit van een complex. Wanneer dat laatste het geval is, kiezen we ervoor dat een unit kleiner is dan vijftien appartementen.”

Oostenrijk winter

Alpendreams helpt je kiezen

Samen met Alpendreams maak je een keuze voor het type woning dat bij jou het beste past. Er wordt ook gekeken of je permanent in je tweede huis wilt verblijven of juist niet, omdat je het een gedeelte van het jaar wil verhuren. “Wie voor verhuur kiest, kan rekenen op een goed rendement. Het verhuurseizoen in Oostenrijk is lang. Naast het winterseizoen – dat pakweg vier maanden duurt – wint het zomerseizoen aan populariteit. Door extra activiteiten als golf en wellness loopt deze mogelijke verhuurperiode van mei tot en met eind september. Samen met een begeleider in Nederland of België” vindt iedereen die zoekt het object dat bij hem past.”

➡️ Lees ook: Dit zijn de leukste skigebieden van Oostenrijk – Welke regio kies jij?

Wees welkom in Oostenrijk

“In Oostenrijk heb ik me altijd thuis gevoeld, wanneer ik nu naar Nederland ga, voel ik me daar een toerist. Samen met mijn vader run ik onze organisatie in Oostenrijk. Wij zijn lokaal aanwezig en bieden kopers, samen met onze aanspreekpunten in Nederland en België, een goede aankoopbegeleiding. Bovendien zorgen we ervoor dat de aankoopakte in het Nederlands is, dat maakt de aanschaf van een tweede woning een stuk relaxter. Kom naar Oostenrijk, geniet van de schone berglucht, de aardige lokale bevolking en de gevarieerde huizenmarkt. Wees welkom in Oostenrijk.

Alpendreams praktisch:

Alpendreams
Passie voor Oostenrijk – Exclusieve (vakantie)woningen en investeringsobjecten
Zuideinde 32
7941 GH Meppel
Check voor meer info de website

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *