Zoeken
Sluit dit zoekvak.

All Time Favourites – mijn Ibiza Pink Sandals

All Time Favourites doet haar naam eer aan. In no-time was ik verknocht aan mijn Ibiza Pink Sandals.

Mijn queeste naar nieuw schoeisel

Toen de vertrekdatum van mijn zeilcruise naderde, besloot ik dat ik écht niet op een paar oude teenslippers aan boord, of sterker nog door het hippe Ibiza, kon struinen. Tijd voor een leuke schoen aan mijn voet. Voorwaarde, niet te zwaar, hip en luchtig.

Ibiza Pink Sandal

Al surfend en google-end op het internet dat zou kunnen voldoen aan mijn eisenpakket stuitte ik op de website van All Time Favourites. En, ja hoor, daar vond ik ze: Handgemaakte leren sandaaltjes die ook nog eens de naam Ibiza Pink dragen. Die moest ik hebben! Helaas, ging er bij de TNT iets mis, waardoor ik mijn zending pas na terugkeer van mijn cruise ontving. Het pakketje is een knalroze tasjes, daarin een linnen tasje met mijn schoenen en een schattig bedankkaartje.

De dagen die erop volgde en tijdens mijn aansluitende reis naar Thailand & Cambodja droeg ik ze vrijwel dag en nacht – zelfs met regen.
ATF_Cambodja

All-time Favourites

Naar aanleiding van de vermiste zending kwam ik in contact met de eigenaresse – Brechje – van het label All-time Favourites. Toeval wil dat ze bij mij uit de buurt komt en zelfs in mijn woonplaats Breda naar school ging, alvorens ze zich in onze hoofdstad Amsterdam vestigde. We raken aan de praat en ze vertelt me het boeiende verhaal van haar label.

In den beginne

In 2006 begint Brechje als agent en importeur van een aantal (met name Deense) merken. Daarnaast voert ze haar eigen merk All-time Favourites. Het merk ontstond door de vele stylistes die bij haar over de vloer kwamen/komen. “Altijd tip-top gekleed in mijn showroom, volgens de laatste trends, maar mét zo’n lelijke grote blauw/gele IKEA tas, die niet zoveel goeds doet voor hun outfits,” schrijft ze me. De vraag die ze zichzelf onherroepelijk stelde was:”Dat moet toch ook mooi kunnen?” Ze ging aan de slag en bracht de hippe variant op de praktische Zweedse shopper. De Python Logo Shopper zag in 2010 voor het eerst het daglicht.

Een paar jaar later

In 2014 ontving de onderneemster een aanvraag van net-a-porter voor die python tas. “Ik dacht dat ik gek werd!” De start van uitbreiding van de collectie werd gemaakt. Schoenen werden aan het assortiment toegevoegd maar ook kleine matching toilettasjes. Brechje boorde haar network aan en gaat nu vol gas met haar All-Time Favourites label. Agenten in Denemarken, Frankrijk, Italië, België en Luxemburg vertegenwoordigen haar producten. Ze heeft verkooppunten van Formentera tot Curacao van Kopenhagen tot Berlijn.

Anno nu

Op dit moment bestiert ze haar bedrijf helemaal in haar uppie. Ze werkt keihard om All-time Favourites als merk op de Europese markt te zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

Kende jij dit leuke merk al? Niet, neem dan snel een kijkje op de website. Ik ben fan!

ATF_Thank_you_for_your_order All Time favourites

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *