Een bezoek aan deze beroemde kathedraal in Barcelona is en blijft fantastisch, maar tijdens Symphonies at Sagrada wordt je bezoek aan dit iconische bouwwerk er een om nooit meer te vergeten.

Symphonies at Sagrada Familia

Wie vakantie viert aan de Spaanse kust of op citytrip gaat naar Barcelona ontkomt er haast niet aan, een bezoek aan het meesterwerk van de wereldberoemde architect Antoni Gaudí, de Sagrada Familia.  In september (2021) opent deze kerk haar deuren voor een reeks exclusieve ervaringen.

In samenwerking met Tiqets lanceert de Sagrada Familia aan een once-in-a-lifetime evenement luisterend naar de naam Symphonies at Sagrada.

Wiener Philharmoniker in Barcelona

De Sagrada Família vormt het decor voor het speciale concert van de Wiener Philharmoniker dat op 18 september 2021 in de Basiliek zal plaatsvinden.

Het Wiener Philharmonisch Orkest (VPO) voert de complete symfonieën van Anton Bruckner uit in verschillende kathedralen en grote kerken in heel Europa als onderdeel van een project dat loopt van 2018 tot 2024. Het concert in de Catalaanse hoofdstad mag vanzelfsprekend in deze reeks niet ontbreken.

sagrada-familia-cathedral

Jij kunt er bij zijn

Een tripje naar Barcelona is natuurlijk nooit weg, maar deze unieke ervaring wil je toch sowieso niet laten schieten? Dan hebben we goed nieuws voor je. Jij kunt er bij zijn. Echt? Ja, echt.

Zo win je tickets voor Symphonies at Sagrada Familia

Al enthousiast geworden? Dat snappen wij. Meedoen is kinderlijk eenvoudig. Om kans te maken op een van de vijf arrangementen voor dit unieke concert ga je naar deze speciale wedstrijdpagina van Tiqets.

Dit ontvangt de gelukkige winnaar

  • Sowieso 2 tickets voor het concert op 18 september 2021
  • Daarnaast krijg je ook toegang tot de generale repetitie op 17 september 2021
  • Voor jou en je reismaatje, in samenwerking met Barcelona Turisme, een eigen Barcelona Card. Deze pas verschaft je toegang tot talloze attracties en musea in de stad
  • Accommodatie voor 2 personen, aangevuld met een bak vol tips zodat je Barcelona als een local beleeft
  • Tenslotte zorgt Tiqets ook voor het vervoer naar Barcelona

Meedoen kan tot en met 25 augustus 2021

sagrada-familia-cathedral

Niet gewonnen? Niet getreurd

Is deze fantastische prijs aan je neus voorbij gegaan? Niet getreurd, wellicht ben jij (en je reisgenoot) wel degene die een andere exclusieve prijs wint. Namelijk een toegangspas tot de Sagrada Familia, buiten de reguliere openingstijden. Je mag bovendien delen van de kerk bezichtigen die normaliter tijdens de reguliere tours verboden gebied zijn. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens invullen via deze link.

sagrada-familia-cathedral

Meer Spanje: