Wanneer je deel 1 en deel 2 van dit drieluik reeds gelezen hebt, weet je dat je op Curaçao eigenlijk overal verschrikkelijk lekker kunt eten. In dit slotartikel deel ik nog een paar pareltjes met je. Zit je er klaar voor? – en doe je broekriem alvast een gaatje losser…. –

Ontbijten bij Libanesa – gegarandeerd de eerste uren geen honger meer

Libanesa Sandwich Curaçao
Op Curaçao kun je op vele manieren je dag beginnen, met een sandwich van Libanesa is er een.

➡️ Lees ook: Begin je dag met een Batido

Luxe lunch @ Santa Barbara Beach and Golf Resort Curaçao

Santa Barbara Beach and Golf Resort Curaçao
Man, wat heb ik genoten van mijn bezoek aan het Santa Barbara Beach and Golf Resort. Een voorgerecht van verschillende proeverijtjes. Gevolgd door Caribische gegrilde Mahi Mahi met citrus risotto, spinazie en een tika sausje. Tenslotte een hemels dessert trio. En weet je wat helemaal fijn was? Daarna in je private cabana nagenieten van het eten – onder het genot van nog meer eten 🙂 –
Ik nuttigde mijn lunch in het Shore Restaurant van het hotel.

Oké, nog 1 fijne plek voor de lunch… Blue Bay Golf & Beach Resort Curaçao

Blue Bay Golf & Beach Resort Curaçao
De Belgische Chef Marcel Desmedte weet hoe hij het beste vlees het best grillt. In zijn Big Green Egg op het strand. Voor een extra vleugje België, geen wijn in de koeler, maar Hoegaarden en Leffe. Een gouden combinatie – aldus de bierdrinkers – met de sappige steak.

De overige maaltijden zoals het ontbijt en de overige diners, nuttigde ik bij het Avila Hotel. Een fijn hotel, deels in koloniale stijl opgetrokken op een ideale lokatie met een privéstrand.

➡️ Lees ook: Aangenaam overnachten in het Avila Hotel

Mocht je nu nog geen inspiratie hebben voor een fijne plekje voor lunch of diner, tijdens je verblijf op Curaçao, dan weet ik het ook niet meer hoor….

Ben je wel eens bij een van deze plekken geweest of heb je zelf leuke hotspots op Curaçao ontdekt, ik hoor het graag van je.

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather