Een camperreis Amerika staat bij velen bovenaan op de bucketlist. Niet verwonderlijk want met dit vervoermiddel ontdek je land van de onbegrensde mogelijkheden op een onbegrensde manier. Pak je koffers, geef gas en ontdek de Verenigde Staten.

Voordelen Camperreis Amerika

Wanneer je het The States wilt gaan ontdekken – en zeker wanneer je niet een stad of staat aan wil doen – is een camperreis Amerika ideaal. We zetten graag een aantal voordelen voor je op een rij:

Goedkoop

Zeker wanneer je met meerdere mensen op reis gaat, is een camperreis Amerika fijn voor je portemonnee. Een camper is immers veel goedkoper dan twee hotelkamers huren.

Bovendien heb je je keuken op wielen bij je. Zelf wat klaarmaken of voor de camper barbecueën is behalve heel gezellig, ook een stuk aangenamer voor je vakantiebudget. Oh, en je hoeft je geen zorgen te maken, de parkeerplaatsen bij supermarkten in Amerika zijn groot genoeg om je camper er te parkeren. Hoe handig wil je het hebben? En eindeloos zoeken naar een restaurant. Dat hoeft dus ook niet.

Bekijk het aanbod van Travelhome camperreizen en check welke reis en welk type camper bij jou en je reisgezelschap past.

Camperreis Amerika Grand Canyon Verenigde Staten Nationaal Park

Vrijheid

Wie van kamperen – en de daarbij behorende vrijheid – houdt, zit met een camper helemaal goed. In talloze nationale parken in Amerika heb je de mogelijkheid te overnachten met je camper. Zie zo’n fantastisch uitzicht maar eens te regelen vanuit een hotelkamer.

Camperreis Amerika: Gezellig

Zoals gezegd, zeker wanneer je met meerdere reist, is een camper ideaal. In een hotel ‘s avonds bij elkaar op een hotelkamer zitten is toch niet zo sfeervol als gezamenlijk bij heldere sterrennacht rond een kampvuur de dag doornemen.

Reis je met kinderen? Zij maken eenvoudig vriendjes en vinden aansluiting leeftijdsgenoten die op dezelfde wijze met hun ouders door Amerika reizen.

Over kinderen gesproken; daarvoor is een camper sowieso een feestje. In plaats van saai achterin te zitten in de auto, kunnen zij nu aan het tafeltje in de camper knutselen of een spelletje doen.

Stop

Stop wanneer jij dat wil. Nou hoor ik je denken, dat kan met een huurauto toch ook. Klopt! Maar kun je dan ook genieten van een vers kopje koffie? Is er een toilet waar de kinderen even gebruik van kunnen maken? Een plek om een luier te verschonen? Nee, dat is negen van de tien keer niet het geval. Met je camper ben je bij elke gewenste stop van alle gemakken voorzien.

Camper ontbijt stop

Geen gedoe met bagage

Amerika per huurauto of georganiseerde rondreis ontdekken kent een groot nadeel. In elke plaats die je aandoet de bagage in- en uitpakken. Je voelt hem al aankomen, dat is nou juist weer het voordeel van een camper, al je spullen stal je bij aankomst in de Verenigde Staten in het voertuig en pas bij vertrek, is het tijd de bagage weer ter hand te nemen.

Op de vraag “Camper huren Amerika?” Zeggen wij volmondig ja. En jij?

➡️ ESTA Amerika aanvragen? Dat doe je zo!